Ojla!
Evo, jaz sem pa glih s pregleda, imam novo slikco! Če mi ne bi naredil uz, bi bla kar malo razočarana. Je zanimivo primerjat te slikice, zdaj se res že vse vidi. Drugače sem mu pa pojamrala zaradi alergije in je rekel, da naj jem tablete, je boljše kot da jih ne in strinjal se je, da za sinuse jemljem sinupret, ker je kolikor toliko naraven. Morfologijo bom imela pa šele čez cca. 8 tednov, nekje v 23. tednu. Tehtnica mi je tam pokazala skoraj 55 kg, ampak sem bila oblečena in obuta, doma mi kaže 53kg, se skoz na isti vagam, se mi zdi, da se bom raje na to zanašala.
Premiki- jaz sem nastopila 16. teden, ampak mislim, da bom še kr čakala, pa čeprav sem suha. Si ne predstavljam kako to zgleda, meni se nonstop po črevih pretaka in to čutim, ne vem, če bom takoj zaznala razliko.
Imena-to bo še zanimivo! Jaz sem zmeraj hotela Aleks za fantka, potem ga je hotel moj brat, ampak ga je "prepustil" meni in je izbral drugo ime, mojemu se Aleks absolutno ne dopade, tako da za fantka nimava nič. Ker so nama na NS napovedali punčko, jo zaenkrat kličeva kar Lejla, bolj za hec, "zares" ne bi dala tega imena, ampak mogoče se pa do konca še navadiva na to in bo res ostala Lejla. Meni je to res težko, ker bi rada eno ime, ki ni prav zares čudno in hkrati prepogosto.
Zdej grem pa mal pomalicat, ker mi že kruli. Lep dan! Pri nas tako lepo hladno pihlja, da ni vročine.