IZVIRNO SPOROČILO: tissa12
HeLenčica, sta kupila bebe comfort? Kakšen je, koliko sta plačala? Meni je tudi všeč, ampak je draaaaag. Sem gledala še vozičke Lux4Kids, pa so se mi zdeli kar vredu, ampak menda se kvarijo.
Veš kaj, zgodilo se je nekaj hecnega in sicer sem kupila Jane slalom

. Ker sem našla v Pikapolonici star model (ker nov mi ni OK, je ful ozek športni del) za 590€ skupaj s košaro in lupinico pa sem kar tega vzela. Se mi vseeno zdi 220€ razlike nekaj, za kar bom lahko kupila marsikaj drugega, pa ko sem Jane-a vozila malo naokoli in ga zlagala se mi tudi zdi fuuul vodljiv in dober voziček. Primeren kompromis med ceno in kvaliteto.

. Pa tudi košara se lahko uporablja za vožnjo v avtu.
Paket ob rojstvu otroka - zaljubljena23, pa veš mogoče če se v to kvoto 600€ na člana šteje dojenček zraven ali ne?
m.piccolina, zanimivo okoli vloge za porodniško. V zakonu namreč piše, da jo lahko oddamo šele 60 dni pred predvidenim PDP?! Če jo lahko oddamo že zdaj je zame to definitivno bolj ugodno, ker se šteje za obračun 12 mesecev plače pred oddajo vloge, jaz pa ne vem če bom imela oktobra še službo....
Brcike so vsak dan močnejše, zame ni lepšega občutka. Ima pa mali aktivne in manj aktivne dni. Včasih kak dan tudi cel dan akcija

. Verjetno bo tako tudi ko se bo rodil?
Inda_T, jaz grem ziher na 3d/4d UZ. Baje je noro (kot je napisala annai), delajo pa ga med 25. in 30. tednom, ker je bojda potem že kar velik otrok in se manj premika/vidi. Sama imam v torek morfologijo, potem se bom pa naročila enkrat za september še za to. Pri nas ga dela dr. Lukman na Ptuju, za MB ne vem za nobenega, za Primorsko pa še manj
Še 5 dni do morfologije, komaj čakam

, da vidimo če je 100% lulček.