Zdravo babe! Jaz umiram od vročine! Danes ponoči sem ful slabo spala,ko mi je bilo tako vroče, sem si morala naštimat ventilator da sem prebila noč. Groza. Naj omenim, da sem sicer ljubiteljica toplega vremena.
annai, super za voziček, da si zadovoljna! Mislim, da je ta voziček res top
Sama problemov z zaprtostjo nimam, pravzaprav prebava dela še bolje kot prej, pa tudi prej je delalo tipitopi. Grem tudi 3x na dan, če je potreba
. Sem pa tudi jaz začela piti Donat, ker sem obupala nad temi šumečimi tabletami, so vse z neko kemijo našopane
. Tako da si lepo Donat prezračim in ga spijem
nova_nosecka, jaz sem se nehala sekirat za kg. Ker sem videla, da tudi če samo zelenjavo jem se mi tehtnica ne ustavi. Je pa bilo tako, da dokler trebuščka ni bilo ni bilo dodatnih kilogramov, odkar raste trebušček, rastejo kg. Nekje je že vzrok da je tako. Pa BTW, meni se tudi zdi da je december še takooooooooooo daleč!
skobcevka, ti si pa hitra z zibelko
cukica, upam, da bolečine prenehajo. Verjamem, da ni prijetno! Povej, kaj bo rekel/a G!
Porodnišnica - ja, to je pri meni kar velik ? Imam veliko željo roditi v vodi, kar omogoča porodnišnica v Murski Soboti. Do tja imam pol ure, tako da je izvedljivo. Slišala pa sem, da nimajo radi prvorodk v vodi, tako da se moram glede tega še pozanimat. Po drugi strani imam do MB bolnišnice 5 min, pa definitivno jim zaupam bolj, ker jih bolj poznam, zelo vzpodbujajo dojenje, pomagajo porodnicam, večina jih je prijazna, pa tudi dovolijo npr. porod na pručki, kar bi imela jaz, če ne bo možna voda. Tako da se še nisem povsem odločila. Pozna katera kaj bolj MS?
Previjalna - jaz imam tako previjalno, ki se naštima na posteljico in ker je posteljica 1,20m dolga bo povsem izvedljivo imeti previjalno gor. Edino nek lavorček z vodo bo treba prinest pa bo.
Sem imela včeraj morfologijo. Vse je super, sem pa malo razočarana, ker sem pričakovala, da bo lahko partner zraven, pa G ni pustila, češ da je preveč obsežna preiskava. No, kakorkoli, vse je tipitopi, rok se nam ne spremeni, ker je velik točno toliko kot bi naj bil, pa rekla mi je da je lega prava, saj je že obrnjen na glavo. Kaj se ne prevračajo več zdaj? No, nogic ni hotel dat narazen pa še popkovina je bila vmes tako da lulčka nismo mogli potrditi ali ovreči. Je pa zelooo dobra novica to, da se je posteljica dvignila in da nič več ne prekriva MV, kar pomeni, da bom verjetno lahko normalno rodila, kar je super
. Sem se pa že naročila na 3d UZ, ki ga imam v torek, saj čutim potrebo po tem da izvem spol in da ga ati še enkrat vidi.
Imam tudi napotnico za test na glukozo, česar se bojim, da mi ne bi diagnosticirali NS. kar bo, pa bo.