Lep pozdrav!
Najprej - dobrodošle vse nove nosečke!
petrica12 - jaz živim v Kranju in hodim k dr. Riznerju, ki je v kranjski porodnišnici, sicer boš na forumih našla bolj slabe stvari o njem, ker res ni ne vem kako komunikativen, jaz sem šla k njemu zaradi težav iz preteklosti, saj je zelo strokoven in dober diagnostik, meni je to bolj pomembno. Je bolj molčeč, a kar ga vprašaš, odgovori in tudi pomiri. Dr. Rantova, Viranotva in dr. Urh pa ne sprejemajo novih pacientov, so prezasedeni, fajn pa je tudi dr. Reljić -mlad, prijazen in zgovoren, pomirjujoč - me je obravnaval, ko sem imela SS lansko leto. Sestre so pa vse iste, pa tam se tudi menjajo, ampak jaz na kakšno res nesramno še nisem naletela, pravzaprav so čisto OK
Jaz sem ok, zadnje dneve opažam bolečine v križu, če sem preveč aktivna ali pa veliko sedim. Tudi trebuh mi potem takrat začne proti večeru malce otrdevati, če ne počivam dovolj. Morala bi se na torkov izpit pripravit, a ob 4-letnem nagajivcu je to bolj misija nemogoče. Mož je v soboto po skoraj 4 tednih končno prišel domov, naslednjo sobto pa gremo na morje, upam, da bomo imeli še kaj poletja, da ne bo prehitro zahladilo.
meso - najbolj mi je smrdelo na začetku nosečnosti in potem še 2 meseca, sedaj pa kakor nanese. Govedine dolgo nisem smela videti, sploh se mi je obrnilo ob kakšnem zrezku v omaki, sedaj pa lahko to jem brez problema. Zadnji teden opažam, da mi smrdijo filane paprike - včeraj zvečer so pri sosedih nekaj takega kuhali in čim sem zavohala papriko, mi je postalo slabo, pa imam sicer paprike zelo rada...zanimiva je ta nosečnost, a ne?
zgaga - zaenkrat se me še ni lotila.
kolcanje - se mi zdi, da sem ga že začutila, izgleda pa tako, kot bi ti v trebuhu nekaj trzalo ali hitro poskakovalo.
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 29.8.2012 11:07:08 >