Pozdravljene
Danes smo mladi 2 meseca
Sva imeli 2. posvetovalnico - pohvaljeni za lepe mere
Kolki so tud 1a, tako, da imava še samo enkrat kontrolo
...se je pa vnela očka in ravno vidim, da ursonok sprašuje...
IZVIRNO SPOROČILO: ursonok
Zakaj pa se malim vnamejo očke?
Zaradi nerazvitih solznih kanalov. Če se ne popravi to tudi predirajo
Mi2 pridno imivava s prekuhano vodo - NIČ KAMILIC!!! - današnje navodilo P, pa obvezno masiranje - ko umiješ pomasiraš. Tudi pri sinu je pomagalo, z mlekom pa ji nič ne čaram... Pa A kapljice sva dobili za tri dni.
hov hov - čestitke za malo zamudnico
populis -

za odrešitev tvojega jožka
spanje - se ne morem pritoževat

, podojiva se okoli 20ih - zaspi, v spanju jo podojim okoli polnoči, jo dam še v njeno posteljo, potem okoli 3 pride k meni - na joško, ponoviva ob 6ih - vse v spanju, potem jaz bratca porihtam za vrtec, si skuham čaj... ob 7ih sem lahko že v postelji ali pač opravim kakšno delo

izbiro si dopuščam sama
Gospodična spi potem do skoraj točno do 9ih

- pol se malo pogovarjava, jo umijem, previjem, pa spet na joško...
Tudi, ko se je tri dni nazaj ponoči pokakala, se tud ni dala motit in je kr spala...pa še nos sem ji poaspirirala...vse v spanju
Danes nama je popsvetovalnica malo podrla tajming, ker sem jo že ob 8ih začela preoblačit...je malo jamrala

, pri P se je drla-valjda ker je bila že lačna, ob 10ih sva že doma papcali, zdaj pa drnjoha...
Zdaj pa greva malo v mesto.
poporodni pregled - sem ga prestavila, ker sem dobila

in to že drugič!!!
drug teden me čaka še diabetolog, ki sem ga že tud prestavila...
Včeraj sem kupila štorkljo

, se mi zdi da je mala not čist zvita, ampak da ji paše.
Kaj bi še pokomentirala...
bratec - strašno ponosen na sestrico, vsem takoj vse razloži, pa obvezno kakšna modra zraven - prosim, govori tiho ker sestrica spi...

On pa se dere ko jesihar...
Zdaj je prinesel z vrtca, da naju z možem opozarja med obroki v stilu - ne govori s polnimi usti...bodi tiho, jemo...obrni se k mizi...
št. oblačil - 56 bodiji že davno prekratki, zaradi širokega povijanja, sedaj bodo-upam spet še malo za ponosit, drugače pa nosiva 62, 60 - odvisno od firme, ene številke so sploh majhne...pa danes je imela kavbojke 68...pa smo drugač med manjšimi
Pa zelo nerada ji oblačim kaj ki ji je zelooo preveliko (beri: ful zavihan rokav...)
Plenice pa imava dober teden 2

, še sreča, da mi je kapnilo, ko sva že skoraj vse bele plenice skoz posračkali...
Kako perete??? Meni npr. iz teh plenic, tudi na 90 ne gre ven...Saj se ne sekiram preveč, jih bom itak pol vstran zmetala, ker z nekimi veniši pa tako nočem prat

tud za sina ne, ki ima včasih gor celo paleto flekov - ob barve, hrane, trave...
...nič - sonce kliče
< Sporočilo je popravil tosja -- 20.4.2012 11:45:16 >