writing-img

RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI

clock-img

26.06.2012, 10:15

clock-img

zeuso

pencil-img

180

barbara žau mi je da ti ni uspelo, vem kako je to sem tudi sama probala na svoji koži, upam da imaš vsaj kakega zamrznjenčka.

clock-img

26.06.2012, 11:53

clock-img

BARBARA0809

pencil-img

8

zeuso nimam nobenega zmrznjenčka..na žalost..pa tud ne vem če bi šla tako hitro v ponovni postopek..bom se lotila ponovnega postopka enkrat jeseni..tako kot ti ..

clock-img

26.06.2012, 14:28

clock-img

zeuso

pencil-img

180

ja sej tudi če bi hotela prej v postopek ne moremo ker morejo vmes biti tri menstruacije. Upam da bo za vse nas ki nam zdaj ni uspelo jesen uspešnauser posted image

clock-img

26.06.2012, 16:42

clock-img

BARBARA0809

pencil-img

8

seveda..upanje umre zadnje..:)))

clock-img

27.06.2012, 10:24

clock-img

k4pa0510

pencil-img

83

No, danes so pa tudi mene razveselili s pošto o zamrznjenčkih. Imam 2, eno blastocisto pa tako že grejem. Nekaj me pa vendarle zanima. Piše, da imam 2 zamrznjenčka v 1 slamici. A to pomeni, da ti torej vstavijo 2 naenkrat, da se ne da recim dvakrat po enega?! Mislim, teoretično- kaj če ne bi hotela vstaviti 2 naenkrat?! Sem pa zelooo vesela, bo vsaj eno špikanje prihjranjeno user posted image

clock-img

27.06.2012, 12:09

clock-img

Anonimen

Kako dolgo si pa čakala na pošto? In na kateri kliniki si? Sama namreč tudi upam na
kakega zamrznjenčka in nestrpno čakam na morebitno pošto.

clock-img

27.06.2012, 12:42

clock-img

k4pa0510

pencil-img

83

Transfer sem imela v petek, 22.7., in sicer na GK v Lj. Baje sta to 2 blastocisti, full lepi. Mislim pa, da v vsakem primeru dobiš pošto, tudi če zamrznitev ne uspe... Če ne pa pokliči pa malo povprašaj!

clock-img

27.06.2012, 13:03

clock-img

tjasa1

pencil-img

172

k4p0510 ce jih imas v eni slamici, potem ti oba naenkrat prenesejo v telo, tako so naredili meni. Ne vem, koliko se lahko kaj zmisljujes, o stevilu prenesenih.
Jaz osebno sem vesela, da imam dva, sicer ne vem se, koliko se jih je prijelo, a s tem se ti moznost zanositve v enem postopku mocno poveca, verjernost, da pa se oba primeta pa je dokaj majhna. JAz se pripravljam na obe varianti in bom v vsakem primeru zelo vesela, da bom postala mamica.

clock-img

27.06.2012, 13:25

clock-img

k4pa0510

pencil-img

83

tjasa1, sej vem, tudi sama sem zelo vesela! Samo malo me je begalo to, da oni kar samo to določijo, da nič ne vprašajo glede naših želja. Ko sem imela v petek ET, me nihče ni vprašal koliko bi jih vstavili, pač pa so sami rekli, da 1. Pa sem si rekla, da sem imela samo 1 celico. Šele, ko sem se preoblekla, mi je sestra rekla, da bodo 1 vstavili, 2 pa zamrznili. Sem mislila, da vprašajo po naših željah. To me je malce zmotilo. Ampak, jaz jim zaupam, oni že vedo kako in kaj...

clock-img

27.06.2012, 13:30

clock-img

lenci

pencil-img

220

meni so povedali da ce si mlajsa od 35 let ti vstavijo prvic samo enega in ce ne uspe v drugo dajo notri 2.

clock-img

27.06.2012, 14:01

clock-img

k4pa0510

pencil-img

83

lenci, tako sem tudi sama predvidevala, a tam mi tega ni nihče povedal... dr.mi je rekla samo, da imam veliko srečo, da imam 3 res lepe blastociste. To je bilo pa vse. Glavno, da držimo glavo pokonci in to z ali brez eskimčkov!user posted image

clock-img

28.06.2012, 08:12

clock-img

limonca*

pencil-img

452

Jaz sem bila pri prvem postopku stara 24 let in so mi vedno vstavili 2 v vseh postopkih.

clock-img

28.06.2012, 08:23

clock-img

anau

pencil-img

95

evo danes 10 dan po ET.razveselil me je en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.06.2012, 10:25

clock-img

k4pa0510

pencil-img

83

anau, čestitam!!!!! user posted image Kolk ti je moglo biti lepo, ko si zagledala črtici, a?! Res iskrene čestitke, čuvaj se še naprej in uživaj!!! Jaz ne vem, če bom imela dovolj moči za delanje testa... no, če prej ne pride user posted image user posted image . Imam občutek, d bo zdaj, zdaj pritekla.

clock-img

28.06.2012, 10:26

clock-img

pika.po

pencil-img

601

Anau čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image

Sem ugotovila, da sva imeli na isti dan v MB transfer user posted image

Pozdravi v ponedeljek tiste, ki se boste prišle razveselit pluska. user posted image
Mene žal ne bo, nam tudi v četrto ni uspelo user posted image

clock-img

28.06.2012, 11:02

clock-img

marjetacveta

pencil-img

41

ČESTITKE anau! :) lepo je blo to prebrat :) po par pesimističnih dnevih sm dobila novo upanje :) jaz bom pa delala test v soboto, 14.dan po ET...me vsako jutro zamika, da bi ga nardila, pa kar ne upam, ker imam tako čuden občutek te zadnje dneve. Kot pred M.

clock-img

28.06.2012, 11:23

clock-img

anau

pencil-img

95

hvala vsem začestitke
ja res sem bila vesela +.
pika.pa oooooooo žal mi je. nisem sigurna katera si.....misli pa da vem...a si ležala čisto na koncu levo?
ostale pa bodite optimistične in mislite le pozitivno.

clock-img

28.06.2012, 12:22

clock-img

pika.po

pencil-img

601

IZVIRNO SPOROČILO: anau
pika.pa oooooooo žal mi je. nisem sigurna katera si.....misli pa da vem...a si ležala čisto na koncu levo?

Da vidim, če sem jaz tebe prav pogruntala user posted image A si rdečelaska? user posted image Na ET sem ležala v tvoji vrsti, sta bili med nama ene dve nepostlani postelji. Na punkciji pa sem bila tam na sredini sobe, če se spomniš so me malo s flašami počastili user posted image

Ti želim eno lepo nosečnost in lepo in zdravo bebico! user posted image Sem res vesela, da ti je uspelo! user posted image Malo poročaj, koliko vas bo srečk nosečk v ponedeljek. Saj veš babji firbec user posted image

clock-img

28.06.2012, 13:04

clock-img

anau

pencil-img

95

pika.po ja jaz sem tista ja za tebe pa tudi vem katera siuser posted image
hvala ti res za lepe želje v ponedeljek ti pa javim katere smo bile in kako je z nami.
upam in držim pesti da ti uspe in da te čaka kakšen eskimčekuser posted image

clock-img

28.06.2012, 21:51

clock-img

lenci

pencil-img

220

anau cestitke za user posted image no zdaj pa vidim da mi pomaga se nekdo malo temo gor drzat user posted image
za vse ostale,ki pa niste videle user posted image in je prisla user posted image drzim pestke da bo cimprej
za ostale,ki pa se cakate pa drzim pestke za lepe novicke user posted image

clock-img

29.06.2012, 08:28

clock-img

k4pa0510

pencil-img

83

lenci in anau, vidve sta na konju! user posted image
Če je bil ET v petek, 22.6., kdaj mislite, da bi test lahko že pokazal pravilen rezultat? Sama niti ne vem, če ga bom delala, a če me prime, ga ne bi raa prehitro. Seveda, če prej ne pride user posted image .

clock-img

29.06.2012, 13:55

clock-img

anau

pencil-img

95

k4pa0510 počakaj na 10 dan po ET pa ti bo sigurno pokazaluser posted image user posted image
user posted image odmisli in pozitivno glej na vse skup in vem da ti bo uspelo.user posted image

clock-img

30.06.2012, 11:36

clock-img

marjetacveta

pencil-img

41

Po 14. dneh iskanja "znakov in neznakov" nosečnosti user posted image sem zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2012, 12:59

clock-img

k4pa0510

pencil-img

83

Oooooo, marjetacveta, iskrene čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image
Super, super!!! user posted image
Mene pa zvija ko pri norcih, danes (8.dan). Izcedkov zaenkrat nimam še nič, imela pa sem kri v blatu danes. Pri meni se običajno user posted image začne z rjavimi izcedki ter krvjo v blatu, ker imam na črevesju endometriom. Testa si po mojem ne bom upala delat, ker mi je ta kri že preveč očitna. Je še katera imela podoben primer?

clock-img

30.06.2012, 21:58

clock-img

anau

pencil-img

95

marjetacveta user posted image user posted image user posted image
super res.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem