writing-img

RE: Pleničke,kozmetika,dudice,flaške...

clock-img

08.06.2012, 17:22

clock-img

caramel

pencil-img

254

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Aja, še glede flašk - aventove so zanič, ker puščajo po navoju. Smo vedno povsod polivali z njimi, ne glede na to, kako smo jo zatisnili. user posted image

Nam se je dogajalo isto. Ker smo uporabljali samo 1, pa še to zelo kratek čas, sem mislila, da sem jo "uničila" s prekuhavanjem. Očitno ni bila moja krivda...

clock-img

09.06.2012, 16:44

clock-img

Mojarožica

pencil-img

52

Jaz bi mogoče dodala, da če kombinirate dojenje in flaško, je boljše, da vzamete cuclje iz katerih težko teče in se morajo dojenčki bolj potrudit. Mi smo imeli MAM cuclje, pa sem ugotovila, da je dovolj da samo pritisnejo z jezikom na nebo in samo teče, jaz mislim, da se tudi zato naša ni več hotela dojit in sem si mleko izbriozgovala do 5 meseca.

Vzamite cuclje, ki so daljši (Avent, Tommie)...Če pa so vam MAM flaške všeč, pa grejo recimu tudi avent in NUK cuclji gor, pa meni nobena flaška ni polivala, ko sem cuc menjala

clock-img

10.06.2012, 23:57

clock-img

AngelinaJ

pencil-img

6

Glede flaške sem dala priložnost jekleni flaški in sem z njo blazno zadovoljna, ker je osrečila malčka.
Iz same radovednosti sem po googlala in izvedela: http://www.youtube.com/watch?v=WlKDfhj5MTY

clock-img

11.06.2012, 07:27

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

IZVIRNO SPOROČILO: AngelinaJ

Glede flaške sem dala priložnost jekleni flaški in sem z njo blazno zadovoljna, ker je osrečila malčka.
Iz same radovednosti sem po googlala in izvedela: http://www.youtube.com/watch?v=WlKDfhj5MTY

user posted image Potem pa je nisi ravno veliko uporabljaja. Sori, ampak to je pa malo mimo, razen če mi dokažeš, da v njej enostavno meriš količine oz. vidiš, koliko si vanjo sploh nalil. Ko pripravljaš AM je ta flaška totalno neuporabna! Ajd, ok za kasneje, ko imaš v njej npr. samo vodo oz. kak čaj... V glavnem je brezvezna...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem