Pozdravčke,
IZVIRNO SPOROČILO: Kurumba
Zdaj pa zaspi med 20h-20.30, nato pa se zbudi 00.00, 3h in 5h. Danes je potem celo potegnil do 7.15, včeraj samo do 6h. Ne vem, ali se ponoči vedno zbudi zaradi lakote.
Ja, pri nas je tole blo (še pred 4-imi dnevi) nekaj čisto običajnega...spat ob 22h, bujenje ob 1h,3h,5h,max7h ouf...

. Ampak, če je to sedaj samo zadnje dni in je drugače jedel samo 1x ali 2x pol že nekaj ni OK...

.
Naša je zaspala včeraj ob 19.30 spala do 1 (torej 5,5h), jedla, spala do 4h (3h) in potem je ful neki kolovratila in brcala (mela odprte učke) ma je kar nisem pustila da bi se damica zbudila do konca...tko da se je umirila do 5h, pol vajo ponovila in potem do 6,5h, ko sva vstali. Nevem, tole bujenje vmes (ponavadi 3h, danes 4h) in pol kolovratenje še kar ne moremo dat stran, pol je pa ne znam drugače umirit kot z joško...ker ob 5h sigurno ni bla lakota...sej mam na uvajanju ostale stvari...samo dokler se ne navadi je seveda joška še edina stvar. Upam, pa da bo kdaj sprejela tudi drugo in bomo lepo odspale tudi od 4h do vsaj 7h v kosu...potem se lahko zarad mene zbuja tudi 2x na noč, če ji tako paše

.
pediatri: ah, ja...pri drugem pregledu sem jo v naročju držala je prašala, če je vse ok in reče moj, da ja...in reče no lepo, naslednjič mamo verjetno cepljenje...in ka da lahko gremo

. Mislim, res ful se temu lahko reče ''pregled'', stehtam in zmerim jo lahko doma sama...pol sem jaz glih za rit prašala, pa je pogledala...drugače pa nič od nič. Tko, da če zdej na tretjem ne bo bolj temeljita ji bom kar rekla...menda se zdej (ne)napredek v razvoju more že kaj poznat, da znajo ocenit, če je vse OK oz. bi blo boljše kaj drugega povadit...ker pol se bo do naslednjih pregledov lahko napačen vzorec ponavljal...pol bodo pa vsi začudeni zakaj je kaj narobe, nevem no...meni tole šalabajzerstvo res ni všeč

. Moj brat je bil ''normalen'' otrok do 2 al 3 mesca starosti, ocenjen po abg. z 10, itd...dokler ni moj oče sam prepričeval pediatra, da je s tem otrokom nekaj hudo narobe in da ni samo ''počasnejši'' v razvoju...no, pol mnogih pregledih in prerekanj mojih staršev so ugotovili, da ima okvarjeno desno stran možganov in diagnoza:cerebralna paraliza...mislim, halo. Sicer nebi blo nič drugače, če bi tole ugotovili kmalu po rojstvu (zgodilo se je med prebolevanjem zlatenice) bi pa verjetno moja dva bla bolj pripravljena in mu čisto od začetka pomagala, da čimbolj razvije kar lahko za njegove možnosti.
dražanje glavice: a vaši

že držijo glavico al jim še kar pleše? naša drži, če jo imamo recimo v letečem položaju (jo drži gor), ko je bolj pokončno postavljena pa ji še opleta sem in tja, pa nevem če je boljše malo kdaj pustit in ji sam mičkeno držat, da glih ne preveč, da se nauči sama neka občutka in počasi pogrunta, da jo drži gor ravno ...ali naj ji še vedno strogo delam oporo?
mini masažica jaz jo tudi po kopanju (takrat, ko se ne joka seveda), ko jo z oljem mažem po telesu malo zmasiram (se smejeva z mojim , ki ma celo telo ''celulitasto''). Drugače, pa jo zjutraj z tisto masažno žogico, ki sem jo mela med nosečnostjo...predvsem podplate (ker imajo ful točk in so zdej še ful časa v ''neuporabi'').
nič, letim kuhat kosilo...