writing-img

RE: Mariborčanke,24.del!

clock-img

06.10.2012, 21:33

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

tiste ki ne veste... v C&A je na vse 20% popust,

bambi pozdravita se user posted image user posted image user posted image

lp...

veš mogoče do kdaj velja ta popust? imam namen it drug teden, ko se pozdravim, pa da ne zamudim. user posted image
pa hvala za user posted image .

običajno je tri dni al pa samo čez vikenduser posted image ..itak pa so nonstop v C&A neki popusti..

Žal je bil samo do danes.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

07.10.2012, 07:33

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Dobro jutro

jaz sem včeraj tudi jedla pečene kostanje, tak da imam zdaj spet eno leto mir. user posted image

Danes popoldne pa te končno "zapijemo" Nikova 3 leta, pol pa mati obvezno na dieto. Uf, težka bo.

clock-img

07.10.2012, 13:20

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Dan!

Ufff odkar sem v službi mi zmanjkuje časa tudi za forum. Da o tem da sem vas vidla tam enkrat v začetku poletja raje ne govorim user posted image . Kaj je novega? Ammm ja Jure je danes atiju vsekal na betonu, ima na desni strani buško in pa počohano, ko je prišel domov sem se kar za glavo prijela. Pridno hodi v vrtec, nič ne joka, pridno papca in spi. Naročla sem ga v bolnici za slikanje glave, ga imava 8.11. zjutraj ob devetih, sebe pa sem naročla na pregled pa ga imam tudi novembra. Do takrat ima moj mož čas da razmisli, ali bi imela še enega dojenčka ali bo mali gospod sinček edinček user posted image . Aja kostanjev še nisem jedla, baje da si jih bomo pekli naslednji vikend.

clock-img

07.10.2012, 13:21

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Matcar Juretu je že nekaj tistih majčk in kratkih hlač premalih in jih imam na strani za vrnit. Nekaj pa mu jih je še prav in jih nosi za čez bodi v vrtec.

clock-img

07.10.2012, 13:21

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Majakla tvoje stvari so tudi še pri nas na varnem!

clock-img

07.10.2012, 13:22

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

A je možno, da se kdaj dobimo čez vikend? Da vas mogoče še letos vidim, pa da vse vrnem kar imam...

clock-img

07.10.2012, 13:22

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Bambixxx tvoje stvari so tudi pri meni user posted image

< Sporočilo je popravil karmen7 -- 7.10.2012 13:23:02 >

clock-img

07.10.2012, 13:23

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Ly tvoj stolček pa pridno uporabljamo user posted image

clock-img

07.10.2012, 20:27

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

A je možno, da se kdaj dobimo čez vikend? Da vas mogoče še letos vidim, pa da vse vrnem kar imam...

seveda je možno, lahko pa tudi popoldan, če ti paše. ti samo povej kak si fraj user posted image .

clock-img

08.10.2012, 08:36

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutro! user posted image

clock-img

08.10.2012, 08:37

clock-img

ly117

pencil-img

16752

seveda je možno, lahko pa tudi popoldan, če ti paše. ti samo povej kak si fraj user posted image .

Podpis.

clock-img

08.10.2012, 08:56

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

jutro,

spali kar ok, pač zbujanje zaradi inhalacij. danes popoldne imava kontrolo.

kdaj bo kava ta teden?

clock-img

08.10.2012, 09:33

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Dan.

Evo, mi smo jutro preživeli v kolebanju ali naj damo tamalo v vrtec ali ne. Ampak vročine nima (36.1), čisto malo prozornega z nosa teče, edino tak ni bila čisto prava, kot da bi bila nenaspana. Potem smo jo pa kr vprašali ali gre v vrtec in je rekla ja, posledično ful z veseljem šla v igralnico. Tak da ne vem, upam, da ni nič no.

clock-img

08.10.2012, 10:36

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Podpis.

user posted image Jupijej... ta teden sem fraj v torek, sredo in četrtek popoldan...drugi teden pa cel teden user posted image

clock-img

08.10.2012, 13:48

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Matcar Juretu je že nekaj tistih majčk in kratkih hlač premalih in jih imam na strani za vrnit. Nekaj pa mu jih je še prav in jih nosi za čez bodi v vrtec.

Ok,samo mi ne rabiš vračat.Šparaj si za naslednjega!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

08.10.2012, 13:50

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Dan!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

08.10.2012, 13:52

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Nori dnevi za mano.Čez vikend bli doma,edino po kostanje smo šli,pa še niso,še je vse zeleno.Včeraj pa smo v največjem nalivu hotli na pokopališče(dež nas je po poti dobil),tak da smo se obrnili in sem šibala k tašči po Maksa.Danes pa sem že zjutraj mela frizera,tak da sem spet spedenana malo.Ju3 pa via LJ z Maksom na KO!Držite pesti,da vredu porihtama.

< Sporočilo je popravil matcar -- 8.10.2012 13:53:02 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

08.10.2012, 15:10

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

Podpis.

user posted image Jupijej... ta teden sem fraj v torek, sredo in četrtek popoldan...drugi teden pa cel teden user posted image

jutri popoldne okoli 16.30h?

clock-img

08.10.2012, 15:11

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Nori dnevi za mano.Čez vikend bli doma,edino po kostanje smo šli,pa še niso,še je vse zeleno.Včeraj pa smo v največjem nalivu hotli na pokopališče(dež nas je po poti dobil),tak da smo se obrnili in sem šibala k tašči po Maksa.Danes pa sem že zjutraj mela frizera,tak da sem spet spedenana malo.Ju3 pa via LJ z Maksom na KO!Držite pesti,da vredu porihtama.

user posted image

clock-img

08.10.2012, 16:38

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Podpis.

KJe?

clock-img

08.10.2012, 16:39

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

user posted image

Jaz tud bom. user posted image

clock-img

08.10.2012, 19:11

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Podpis.

KJe?

naj Karmen pove kje, če je mobilna itd. meni je načeloma vseeno.

clock-img

09.10.2012, 01:48

clock-img

jaznoseca

pencil-img

396

Hej dekleta, po dolgem času vas malo prebiram in že se mi toži po kavicah user posted image . Upam, da se me še spomnete....Res je, ob službi, dveh otrocih in vseh popoldanskih aktivnostih je bore malo časa za kafetkanje.... škoda. Vas bom pa malo sledila in če bo kakšna možnost -priletim/priletimo. Sem veliko sama z obema, tako da čas mineva kot šus. Lepo vas je malo prebirat - me vračate v čas porodniške. Služba ni nič fajn - odnosi so za en k....., je pa služba, to je res in nič ne smem grdo govorit. Oba mala sta v vrtcu, miceni se je hitro navadil, hvala bogu! Itak ni bilo izbire, moti me le to, ker imajo eni otroci preveč dolgo uvajanje in je še vedno zjutraj veliko joka - posledično začne jokat tud naš, ki sicer na začetku malo začudeno gleda kaj jim jeuser posted image . Ah, bo že.

clock-img

09.10.2012, 07:51

clock-img

maja.skarja

pencil-img

3

heeeejla
tudi mi shajamo kar v redu. Naša princeska raste v višave!
Sem pa si rekla, da moram vsem vam povedati in vas napotiti na naslednjo stran: Za vse mamice in očke
Poglejte si slikice, ki so fenomenalne in preprosto čudovite! Ostajam brez besed!

clock-img

09.10.2012, 08:14

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

Hej dekleta, po dolgem času vas malo prebiram in že se mi toži po kavicah user posted image . Upam, da se me še spomnete....Res je, ob službi, dveh otrocih in vseh popoldanskih aktivnostih je bore malo časa za kafetkanje.... škoda. Vas bom pa malo sledila in če bo kakšna možnost -priletim/priletimo. Sem veliko sama z obema, tako da čas mineva kot šus. Lepo vas je malo prebirat - me vračate v čas porodniške. Služba ni nič fajn - odnosi so za en k....., je pa služba, to je res in nič ne smem grdo govorit. Oba mala sta v vrtcu, miceni se je hitro navadil, hvala bogu! Itak ni bilo izbire, moti me le to, ker imajo eni otroci preveč dolgo uvajanje in je še vedno zjutraj veliko joka - posledično začne jokat tud naš, ki sicer na začetku malo začudeno gleda kaj jim jeuser posted image . Ah, bo že.

lepo, da si se javila. smo se zadnjič ravno pogovarjale na kavi, kako to, da te nič ni več gor. si že magistra?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem