Hej sonosečke!
Kr ne najdem časa, da bi vam kj napisala in pokomentirala. Odkar nism v službi se mi prav ne da na računalnik. Pa bi kamot šla… ampak si raj dol vležem al pa kj z malim počneva… vedno nekaj drugega.
Nitta – no, se je pa vseen dobr izteklo. Ni lepšga! Vajina pupika bo pomoje mela čist lepe 3 kile, ko se bo rodila. Al pa še kj zravn. Naaaaajbolj mi grejo na jetre ta merjenja. Sm že zadnjič rekla Kuštrinovi nj mi sploh ne govori o merah, kr sploh ne verjamem UZ meritvam. Pa mi je tut sama rekla, da so to taki grobi okvirji…
Pritiskanje na mehur – jst že skos nosim pobiča tko, da mi pritiska na mehur. Mi pa ni nč rekla, da bi nosla nizko. Pol že ni alarmantno, je pa sigurn dost nižje kot je bil Brin. Kr pr Brinu the problemov nism mela. So me pa glih tko rebre bolele. Zdj pa kr oboje… sj kr bojim kk bo v tretje! Jp jp… sj ne da že načrtujemo tretjega, si ga pa sigurn želimo. Pr treh maš še lahk en avto, hahahaha!
Vesper – super za mleko! To je majka! Če vidiš, da ti ostaja po podoju, ti kr izčrpaj in shrani. Pride še kako prav. Če ne prej pa ko bosta pričela s kašicami in tem, boš primešala zraven.
Nikky – čestitke za uspeli koncert!
Sadrika – tut jst včasih začutim nekakšno vibriranje. Ampak bolj razmišljam, da je to kak živec. Itak so že zdj tok veliki, da pritiskajo na vse strani… in pritisne na kak živec tako, da občutimo trzanje. Ne vem.. mogoče.
Krčki – se veeeeedno pojavijo proti večeru. Ker so malčki takrat že dost utrujeni in jih tolko bolj to matra. Pomaga čaj proti krčem oziroma malo več tekočine – s tem tut razbremenimo ledvičke. Če je pa hudo pa kakšne kapljice. Brinu je ful pomagal, da sm na nosla na ramo gor, ko je bil pa že mal večji pa, da sem ga dala na trebušček spat. To je baje pomagal tut meni, ko sm bla dojenček… pa čimbolj kupčke podirat. Kolko se pač da. Pravijo, da je pametno tut vmes kupček podret. Pr Brinu tega nism počela, zdj bom pa probala – da bi le pomagal!
Vesper , sandra – kk so vam zdj rekli, da je pametno dojit: en podoj ena ziza, al na vsaki 10 minut? Kr ko sm prvič dojila, so rekli, da treba eno spraznit in pol drugo dat. Zdj u šoli so pa neki bluzli, da bi naj vsako po 10 minut. Sam kk gre pol to, če se nobena ne sprazni do konca… sj pol ne more nastajat novo mleko…
Araucaria – kaj?! Pa kk je lahk tk smotana… mislim, da ti niti odgovori ne… kdo da takim sploh licenco?! Drgač pa super za shopping. Zadovoljna?
Naročanje na pregled – najrajš neb sploh komentirala. Mene že skos na 5 tednov naroča. Do zdj sm mela sam 6 pregledov! Naslednjega imam šele 9.1.2013! Najraj bi neki zašpilala in šla kr v P na eno kontrolo zdle pred novim letom… sam cvikam, da bi dejansko kj blo in bi mogla not ostat. Zdj pa vedi ka je za nardit…
Oblekice za domov – jst sm pripravila bodi z dolgimi rokavi, hlačke s stopalkami (štramplic za tk malega nism kupovala, kr jih je tešk oblačit), debele zoknčke, plišast pajac v celem (dolgi rokavi in stopalke), kapica, rokavičke in kombinezon. Na izi! Da bo tebi praktično in dojenčku udobno. Za fensi šmensi bo še čas.
Neki me grlo boli. Itak, kr sta bla pa oba moja zdj prehlajena… smo si potalali. Radodarno, ni kj.