Zadnji članki

Izdelajte povsem naravno kozmetiko za dojenčka
Namesto da si lomite jezik ob prebiranju sestavin v kozmetiki vašega dojenčka, si priskrbite neka...
Osnova nega

Stari starši, ki pazijo otroke, živijo dlje
Znanost dokazuje, da stari starši, ki pazijo na svoje vnučke, ko so njihovi starši v službi, živi...
Babice in dedki
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

en lep pozdravček!! Mi2 sva včeraj že kupila voziček in sicer 3-kolesnik znamke Baby Boom in do sedaj sva zares navdušena nad njim
Me pa že nekaj časa muči to da nikakor ne morem več nase spravit svojih starih hlač. Tako imamo mogoče dvoje in pa celo paleto pajkic
Tako, da sem šla včeraj malo pogledat v C&A in celo našla nosečniške jeans hlače znižane na 20 evrov..so šle kar z mano
, na morfologiji čez 4 tedne pa bom še enkrat vprašala
Zdaj me čaka nor mesec ker bom večino časa sama s svojima navihancema in ne vem kako bo šlo... res sta postala tako živahna in nagajiva da moram non stop hodit za njima in nekaj vzemat, skrivat, pospravljat...
Sploh ko berem take žalostne zgodbe.. objem vsem ki ste mogle skozi to grozo ko izgubiš pikico
.
, domači kraj, spol