IZVIRNO SPOROČILO: vesper
mah, jaz nič kaj ne vem, jaz bom tvegala zdaj prvič
barvo pa vijola, če bo punčka ali pa temno modra, če bo fantek. Pa tudi tista limited edition mi je všeč kot jeans varijanta, ampak me moti ker nisem zasledila zimske vreče v tej barvi. Po četrtku grem malo zagnjavit tja v baby center, da mi kaj več in bolj podrobno povejo
a veš ka je mene najbolj zmotlo pr stokke? to, da se ne da poležt, ko otrok gleda stran od mamice in to, da sta tako košara kot tudi športni del, dost majhna. pol ti pa frajer zaspi sede in ga ne morš nazaj ruknat. to me je najbolj zmotlo. mi je pa ful všeč dizajn, barve, višina je ZAKON, fino vodljiv...
jst navijam za vijola

čeprav jeans izvedba je pomoje tut huuuuuuuda...
v BC pa kr gnjavi. se jih ful da, sam ti rabiš voljo. jst sm jih pr nas tk zverzirala, da kr skačejo, ko me zagledajo v trgovini

sm mogla bi enkrat ful huda, kr se nobeni ni dalo in sm se razp***** do amena... zdj so pa osladno prijazne. packe ene! prjatlca se vozi v Celje v BC, ker ima take slabe izkušnje pr nas, men so pa taprav dan stople na žulj in sm mogla povedat kaj jim gre. zdj je pa ok. sm se celo dogovorila, da mi skladiščijo bugabooja do akcije 50:10, da dobim pol bone nazaj. cjaaa, vse se da!
kaj dogaja drgač?
midva sva bla včerej z malim sama, je bil ati službeno v Ormožu in sva se malo "razvajala". palačinke, sladoled pa to...

in čist z razlogom! sjicer š takrat nisem vedla... ampak sem pa danes zjutraj dobila rezultat izpita in sem ga naredilaaaaaa!!!

tako, da sem opravila vse izpite v tem letniku. zdaj pa še en semester in magistrska. tole pa ne vem kk se bo izšlo. še do izpitnega obdobja ne bom prilezla - bomo prej rodili. tk da drugi letnik očitno malo podaljšan...