IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika
Hey,
tudi meni bolj paše tole vreme, čeprav sem vedno imela rada vročino....
Pri nas tudi ni nič novega, že pa komaj čakava 3D UZ, ki ga imava naslednji ponedeljek.
Aja, no... res pa je, da imam sedaj projekt - otroška sobica - in sem precej pridna in je skoraj že dokončana
, manjkajo še samo malenkosti: tepih in pa baldehinček za posteljico, ki pa prideta v naslednjem tednu. In verjetno bom potem že začela šopingirat cunjice, mislim, da me je sindrom gnezdenja že dohitel hihihihihi.
Lepo bodite in čuvajte bušije
oooo, že mata vse sestavljeno? ja kk faaaaaaajn

jst bom pa ta vikend privlekla vn Brinove cotke in vse presortirala in pregledala po številkah. pol si pa treba zapisat kaj manjka oziroma kaj potrebujemo za našga pingvinčka

defenitivno bomo rabli nekaj plišastih pajacev - 56 in 62, pa nekaj bodijev z dolgimi rokavi - 56 in 62, pa debele zokne. tega nimam čist nč, kr Brin je bil julijski. vročina je bla taka, da o plišu nism niti razmišljala, ne da bi kj kupla

zdj nam pa ne uide. mal sm brskala po next-u. majo ful lepih stvari. sm si u košarico kr za 155eur naštancala. bom vidla jutr kaj od tega bom dejansko kupla
razmišljam mal kk sm oblačla Brina... in se spomnem, da sm preveč komplicirala s tem, da je bil stajliš oblečen - kavbojke in srajčke in take majčke in onake majčke... zdj ga bom defenitivno bolj udobno oblačla. sploh dokler bo še res mali. tk da kake hude hlače do številke 68 - 74 sigurn ne bom kj kupovala. bo bolj športno oblečen (trenirkica al pa mehke bombažne hlačke). tja do pomladi pa itak sam kaki pajacki, kr bo itak najlažje slačit pa oblačit. bogi revež bo tk cel nervozn od celega kupa oblačil... že men je zima groza zarad tega čebulnega oblačenja. milijon cot!
< Sporočilo je popravil Inigo -- 14.9.2012 13:14:09 >