nosečkec super
zelo lepo je vse kar sta izbrala za vajino štručko!
Stolček pa sma se midva tudi odločila kupit ta od baby bloom. Meni je že zadnjič bil nenormalno všeč, pa mojmu tudi, ampak nisma točno vedela, če ga rabiva ali ne. Dozdevalo se mi je, ampak nisem pa hotela kupovat nekaj brezveze, ki bo uporabljeno samo parkrat.
Zdaj pa ko vidim da ga boste vse imele in še inigo je tako lepo naštela razloge za, tako da nimava več kaj razmišljat.
Jaoooo punce, ko vas tako berem, vidim, da že imate veliko stvari kupljenih ali vsaj naročenih. Midva še kr nekaj sanjava
No, voziček imava naročen, vse ostalo je še tema. Pa še vse morava malo premestit in sploh spalnico preuredit. Jaooo še bo dela to
jeeeeej inigo super za morfologijo in čestitike za malega lulčka
samo ni mi jasno zakaj vas te G kr nekaj naprej nadirajo glede teže. Pa jaz z vsako, ko sem se podovarjala, se je zredila po 20kg ali več v nosečnosti, pa nobeni niso nič rekli. Se mi zdi da eni G malo pretiravajo glede tega no. Saj tako kot je rekla inigo, lepo da jih skrbi, ampak pretiravat pa ni treba. Pa da komlicirajo glede sadja, ne vem no, saj res da ima veliko sladkorja, ampak se tudi hitro presnovi vse skupaj. Poznam sicer res eno žensko, ki je pojedla 1kg grozdja na dan, pa jo je hotla G namlatit, ker se je nenormalno zredila v enem mesecu. Je rekla, to je isto kot če pojeste 1kg čokolade na dan. Za moje pojme imajo ti G premalo razgledanosti glede prehrane in določenih prehrambenih vrednosti. Ker če lahko primerjaš grozdje in čokolado, potem pa tudi ne vem kam smo prišli no....Mah inigo ti se nič ne obremenjuj glede tega, glavno je, da ti ješ zdravo in se dobro počutiš, to pa je to.
Jaz sicer doma nimam tehnice in sploh ne vem koliko se zredim, tako da bom videla sedaj na pregledu spet. Sem se pa do zdaj na mesec zredila nekje po 1,5kg.
Inigo hvala za te tvoje sezname, ne vem kaj bi brez tebe, mi res pomagajo tvoji nasveti