IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB
Lep nedeljski pozdrav še od mene. Kaj se dogaja? Sem totalna "piflerca" (kar se v šoli ni dogajalo
), torej lepo dobivam vse znake, simptome kot je napisano v vseh knjigah, glede na razvoj nosečnosti. Tako sem zdaj prvič v življenju imela oz. me je pekla zgaga, danes ponoči so se začeli krči v nogah, večkrat se zbujam....vse lepo kot piše. Napovedujejo zaprtje, jaz pa tako zelo ponosna na prebavo, ha ha. Včeraj sem šla po novo dozo Magnesola v lekarno in sproti rekla še, da mi dajo nekaj za zgago ( ki se na srečo ni ponovila) in mi je dala tabletke za lizat Rennie. Vam je to znano? Kaj ve jemljete?
Lep dan vsem! Gremo veeennn!!!
malaBB kaj se tiče zgage si lahko kr srečna, da se je pri tebi začelo tolk pozno. No, enim se sploh ne. Jaz se borim z zgago že od začetka nosečnosti in se zadeva samo stopnjuje. Jemljem rupurut, ki pa mi sedaj niti več ne pomaga kaj dosti, sem zgleda postala imuna na njega

Drugače mi pa tudi zgago ublaži navadni jogurt od Dukata (pišem Dukat, ker je to edini jogust ki mi dejansko pomaga).
Kaj se pa tiče krčev v nogah, jih imam jaz tudi, sploh proti jutru, ko bi se rada malo pretegnila

pomaga pa baje magnesol. Jaz ga pridno pijem, čeprav mi recimo tudi povzroča zgago, ampak saj mi jo itak vse....