sej imaš prav, saj se ne mudi tolk ja, sam vsake tolko me malo panika zagrabi, kaj pa če...
vozička še ni zaenkrat, jutri bo namreč 2 tedna od tega kaj sva ga naročila, imajo pa napisano dobavo 2-3tedne. 1 teden še imajo čas, pol pa jim zagnjavim
kuža gre na bolje, je danes ravno 5dan po operaciji in ima že ful apetit, ampak kaj ko mora jest 7x na dan, pa še to vse spasirane obroke in se revček bolj malo naje. Ampak še pet dni bo tako, potem pa počasi normalno naprej, bolj zmerno, ampak normalno. Še nekje 5 dni bo bolj napetih, ker po 10 dneh, bi se pa naj želodec že fajn oprijel trebušne stene in potem ni več takega razloga za preplah. V glavnem jaz verjamem vanj, ker vem da je pravi borec
streptokoka jaz sem svojo G vprašala glede tega, zdaj na zadnjem pregledu in mi je vzela bris, tako da bomo tam videli ali je bakterija prisotna ali ne. Torej, ne rabim nič plačat za pregled. Je pa odvisno od posameznega G ja, ker eni te pošljejo samoplačniško. Pa da je to pri vas tako drago?? Pri nas v MB bolnišnici stane testiranje 15eur.
uu, pri nas na Štajerskem koncu se koooončno malo sončka kaže