Zivjo punce,
Lustno vas je brat:) Jaz sem danes doma, ker sem staknila nekje prehlad. Na sreco brez vrocine. Popoldne grem k dohtarju, da mi napise potrdilo za par dni pocitka doma in preveri ali je s pluci vse ok - to me najbolj skrbi po 3eh pljucnicah... Mi bo cist pasal, da bom par dni doma, ker se mi zdi, da sem zadnje tedne vedno nekam hitela, stres v sluzbi pred koncem leta in nespecnost - se znam zbudit ob 4ih ali 5ih zjutraj in imam oci odprte kot sova, spat grem pa okoli polnoci.
Tasco sem dala na hladno zarad imena:), zgaga manj pece, pa tudi tablete proti zgagi sem nabavla, sedaj sem pripravljena. Zamenjala sem tablete dodatek vitaminov in mineralov, ker je v drobnem tisku pisalo, da so brez kalcija, pa sem potem doma ugotovila, da na skatli pise, da je kalcij vseeno notri. Bomo videli kako bo, zaenkrat ok; imam pa problem, ker imam prevec kalcija v telesu, pa ce ga potem vnesem se dodatno, mi ga zacne telo iz kosti crpat, ker ga je prevec, to pa boliiiii, boliiiii, najveckrat iz zapestja, roke, rame ali prstov... vglavnem sklepov... zurka!
In v soboto mi je slo konco it malo v shopping, pa sem nabavla bodije, pizame in pajace... jeeeej! Enih 10 kosov vsakega bo ok, a? Inigo je nekje napisala, da priporoca za vsak dan v tedno po 2. Bo ze vedela, men se zdi veliko, bom videla, drgac pa po internetu narocim ali pa dragega posljem v shopping - to bi bilo zabavno videt:)
Bodite lepo:)