Meni je pa letos na kožo pisan tale december, sicer ga nikoli nisem marala (no, vsaj zadnjih 15 let), ampak samo zaradi službe, ker smo imeli decembra vedno norišnico in sem delala vsak nov. in december cele dneve in za kakšno ustvarjanje in peko nikoli ni bilo časa, ne volje in tudi zato sem darila nabavljala zlo na hitro in nepremišljeno, da ne rečem kako tečna in utrujena. Zdaj sem pa doma oz. uvau celo na porodniški
in čaka me najlepši december doslej. Ker zelo rada ustvarjam, bomo letos imeli veliko ročno izdelanih okraskov tako na smrečici kot po stanovanju pa upam, da mi še uspe darila nakupit pred največjo gužvo.
Kar se hemoglobina tiče, ga meni meri sestra pri G, ampak ne vedno, vsak drugi pregled in mi kapljico krvi vzame iz prsta, ima pa podoben aparat, kot je za merjenje sladkorja in na ta način takoj vidi ali potreuješ še kakšne Fe dodatke ali ne, jaz sem sicer na meji že od morfologije, dodatkov mi pa še ni dala. Vprašala me je samo, če jemljem kakšne vitamine in sem ji rekla, da Elevit, potem pa rekla, da naj kar nadaljujem z Elevitom in kupim še kakšne šumenke, pa pri hrani naj dodajam več zeleno-listne zelenjave ter temnega mesa. To sem upoštevala in mi stoji na meji - 110.
Cotke sem jaz vse nove nakupila, sicer ima brat 3 male otročke, vendar so žal dali vse že naprej - saj me je vprašal, če lahko, samo glede na to, da tako dolgo nisem mogla zanosit, sem mu rekla, da naj kar da, če le ima komu, no in pitem sem 2 meseca po tistem pa zanosila
. Ampak cotke se mi zdi, da so še najmanjši strošek proti ostalim stvarem, ki sva jih prav tako mogla vse nove nabavit. Je pa zato še tolko večje veselje,