IZVIRNO SPOROČILO: witch
curly vidva kar uživajta. V evidenci sta, na IUI bosta šla, doma pa lahko itak pridno vadita mogoče pa bo kaj. Saj drugega, kot sprijazniti se in začeti uživati ni.
Pri nama gre vse po polžje. Klomifena mi ni dala za naprej. Tak da sem jaz že februarja nehala z njim. Ga pa imam doma, mi ga je ena kolegica ki je zanosila dala. Pa ne vem če ga naj sama jemljem ali ne. Do konec avgusta bi mogla imeti izvide od laparo. In zdaj ko pride M takoj po njej greva na dopust. Tak da če me ta mesec pokličejo bom mogla odpovedati. Ker jaz ne morem od aprila doma sedeti in čakati če se komu zazdi da sem lahko jaz na vrsti ali ne. Enostavno moram živeti naprej.
Sem pa iz tiste popolne pozitive prišla nekam v totalni pesmizem. Sploh se mi ne da več. Prav zaskrbi me, ko pomislim, kaj vse bom mogla dati v MB skozi in kak bom jaz to prenesela. Bom dovolj močna?
Draga moja
witch, vem kako se počutiš. Poglej iz druge strani, tam ti bodo pomagali in rezultat bo

! Jaz razmišljam, da so oni edina pot do zanositve in vse upe polagam v njih. Ful velik plus imajo zato, ker so izredno prijazni. Jaz jih večkrat kontaktiram s kakšnim vprašanjem kar po mailu in mi vedno prijazno odgovorijo!
Vem, da boš dovolj močna, ker je želja zelo velika in zato smo marsikaj pripravljene dati skoz. Boš videla, ko boš enkrat

boš na vse te tegobe pozabila oz. najprej boš rekla, da je bilo vredno, čez nekaj časa pa boš pozabila, kako težko pot si prehodila, da si prišla do

.
Ne vem zakaj se nam to dogaja, tudi jaz imam zadnje čase več slabih dni, kot sem jih imela včasih, ampak še vseeno govorimo o nekaj dneh na mesec, tako da še ni krize.
Če ti bo hudo, nam potoži, bomo jokale skupaj, ko bo treba in tudi veselile se bomo s tabo, ko boš sporočila najlepšo novičko! Drži se!
A je katera naročila teste nosečnosti na
http://www.plodnost.si/? V kolikem času ste jih dobile?