IZVIRNO SPOROČILO: mika
Lulu, sory, ampak tvoja vprašanja niso na mestu. Lahko pišeš o ne vem kakšnem zaupanju...to so situacije, ko se meje v trenutku lahko razblinijo. In tega se ta nevesta zaveda. Lahko se ne zgodi nič. lahko pa pride tudi do sexa.
Jaz ne pišem o zaupanju ampak o poznavanju partnerja in njegovih kolegov.
To, kar si pa dalje napisala, pa se lahko zgodi v kateremkoli obdobju njunega zakona.
Hotela sem napisati, da npr. Gospa X ne mara striptiza, ji ne potegne, se ji celo gabi... bi bilo zaželjeno, da tudi njen gospod Y podobno na to gleda, ne pa da je vsak petek v takem lokalu, kjer je striptiz. To, kak pogled imata na take stvari, pa je dobro pred poroko razčistit. Saj je ponavadi dovolj časa.
Se mi tudi zdi ok, če pa Gospa X obožuje take nora zabave z striperji in njen Gospod Y tudi in to pač obiskujeta. A ni bistvo veze/poroke, da sta oba zadovoljna?
Torej, bi bilo bolj ok, če bi tako vprašanje bilo postavljeno npr. Spoznala sem Gospoda X, je super vse fantastično,m ampak všeč so mu striptizi. Da se dosti pred poroko o tem pogovoriš, ne pa en dan prej, na fantovščini.
Uh, upam, da sem jasno napisala, kaj sem hotla