LIljana in bakfark, kje sta vidva mene našla po zobeh vlačit
. Ne, ne gre za kompetence - bakfarka sem dala za primer samo zato, ker je pač bojda moški in je napisal, da mu striptizete niso ne vem kako seksi - kot dokaz, da mogoče pa vseeno obstaja kak tak moški. Ker vsi možje rrjevk, ki so vprašale može, niso šteli, ker baje ne bojo povedali ženi po pravici, sem dala primer moškega, ki je pisal na forumu (in torej verjetno nima nekih zadržkov, saj nas težko prizadane s tem, če so mu striperke všeč- če hočeš še en primer, je tudi daddy napisal, da naj beži ženin stran - "pa ne zaradi ene dolgocajtne striptizete" - torej tudi njemu verjetno niso glih vrhunec doživetja;)).
Na jetra mi je šlo posploševanje, če hočeš: vsem moškim so striptizete strašno seksi in si jih želijo imet na fantovščini, ker dvomim, da je tako. Sama si ne bi želela striperja na fantovščini (pa nisem zategnjena, da mi ne bi bil nihče luškan, samo tale scena "rajcanja" za plačilo mi pa ne potegne), sem prepričana, da se najde kak fant, ki ima podobne ali druge zadržke.
Striptizeta običajno niti ne pride na prizorišče kot ljubimka....ampak pride erotično plesat......
Le ogrožene ženske mislimo, da jo potem celotna moška publika naskoči......
Lilijana, tu se popolnoma strinjava - ampak si ti vpletla, da nismo vse popolne ljubimke, ki bi zapeljivo plesale pred možekom;) in je bil to odgovor.
v eni uri zveš celotno zgodbo vseh 330-ih delov
Da bi jaz mela tako produktivnost... Sicer pa uživaj pri babi

. Madona, mam srečo, da naše babice (še) niso tam;)... No, sicer... mi mamo drame in limonade že doma

- moja starša imata vsekakor precej bolj pestro ljubezensko življenje kot jaz (ampak mi lepo na nos neseta, da v mojih letih je bilo tudi njuno tako lepo dolgočasno kot zdaj moje

)
Nismo prepričani......samo dvomimo, da bi pa vsak moški iskreno povedal svoji ženi, ljubljeni osebi da se mu določen organ dvigne ob gledanju druge ženske...
Mogoče/verjetno imaš prav - ne vem... Meni se to nikoli ni zdel tak tabu... Saj je vendar zdrav normalen moški, jasno, da ga še kateradruga gane! Ne vem, zakaj bi me to ogrožalo... Kot če bi mu bila všeč še torta v slaščičarni, pa bi potem mislila, da pa moje ne bo maral...
Nisem sicer strokovnjak iz človeške psihe......samo pretirano negiranje določenega pojava lahko pomeni ravno nasprotno......oz. se želi s tem fiktivno prikriti dejansko stanje....tudi ta možnost obstaja......user posted image , ko smo že pri scenarijih.....
Ja, seveda obstaja. In če bi bil lubi zelo proti stirptizetam ali homoseksualcem ali.... bi me verjetno malo zaskrbelo. Ampak mi do nedavnega nismo meli pojma, kaj sploh ženin misli o tem (sicer obstaja tudi možnost, da prijateljem ne bi upal po pravici povedat, če mu ne bi bilo do striperke, enako kot ženi, eč bi mu bilo... ker pač noče izpast šleva - tudi to je možnost;))Sicer bi bilo to v tem primeru bolj pametno, ker zdaj izgleda še bolj šleva, če je brata skenslal zato, da b o doma mir...
cimer z Josephino Muchenbacher
WTF je ona? Splošna izobrazba mi zgleda šepa...