cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: PORODNIŠKA - prosim POMOČ!

clock-img

28.06.2012, 09:28

clock-img

caramel

pencil-img

254

Liliana hvala za tele info. Da ne bom po nepotrebnem trošila energije s pritožbo...

clock-img

28.06.2012, 10:22

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: rakica82

V tole sem se tudi jaz zdej malo poglabljala, ker padem pod to, ko bom konec oktobra šla na porodniško.

Super, da ste se tok poglobile, zdej mi je vse jasno.

Samo to ,da se za osnovo vzame minimalna plača iz leta 2006user posted image , pa naj mi potem še hrano in plenice prodajajo po taki ceni user posted image

Saj do leta 2010 je bilo vse ok....se je minimalna plača zgolj usklajevala z rastjo življenskih stroškov.....takrat pa so sindikati izsilili dvig minimalne plače....in so leta 2010 pač zgolj dvignili minimalno plačo.....vse ostale transferje, ki so pa odvisni od minimalne plače pa so pustili nespremenjene......

clock-img

28.06.2012, 22:11

clock-img

Anonimen

Ja, tisti člen, kjer piše, da se upošteva plača iz 2006, bi morali malo posodobit user posted image . Saj smo leta 2012, madona!

clock-img

29.06.2012, 10:22

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Bodi sigurna, da ga v času intervencijskega varčevalnega zakona ne bo nihče posodabljal......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem