Dober večer :)
Danes smo spet čistli in pospravljali, pa nove zavese smo dali v dnevno. Zdaj je dosti lepše :) Michellekici sem umila njene puzzle, je bla voda kr rjava, čeprav sem jih 2 tedna nazaj tudi tako umivala, vmes sem jih pa samo obrisala z mokro krpo in čistilom.. pa zajcu smo očistli kletko, mu niti ne bi blo potrebno, opravlja potrebe samo v svojem kotnem wcju. Samo igrač je blo polno, je Michelle radodarna.
Michelle je zdaj zaspala, jaz si bom pa nardila manikuro :) Zadnji teden si stalno lakiram in popravljam nohte, imam že ful dolge. Včasih se mi ful da, včasih se mi pa res ne da ukvarjat z njimi. Me pa hitro mine volja, ker nisem lih vešča v lakiranju, sem si jih grizla in je šele 2 leti odkar si jih ne več...tako, da je moja kilometrina urejanja nohtov, kratka :/
Ta vikend je mož končno doma, sem ga že pogrešala:) Naj bi bil doma vsak drugi vikend, ma je bil samo en na mesec, da nabije malo ure...ki smo bli na dopustu in so ble zato tudi 2 plače nižje..pa treba nadoknadit. Jaz sem pa doma, bi si morala nekaj najt, samo za popoldne..ma nisem niti še iskala, ni tako nujno. V šank pa nočem, ker nimam pojma o točenju alkohola ;) BI reku človek, da nisem nikoli pila ;)
Včeraj smo skupaj poslušasli srčka, vsi trije, Michelle je ful zanimivo:) Mene pa pomirja, kr zaspala bi ob tem.
Zakaj pa naj bi bil AS škodljiv? Prvič to slišim....
Obsedenost z ribami počasi mineva, dovolj mi je enkrat na teden...moram pa obvezo vsak dan pojest eno čokolado Milka Lufle, al kaj je že... tako močno mi paše! Vseeno bi raje ostala pri ribah, vsaj zelo zdrave in koristne so .. pa še zredit se ne moreš :)
Grem..jest puding :)