IZVIRNO SPOROČILO: MioBambino
Kaj pa tebe tako pritegne, Inigo, da bi ga kupila?
Bom kar povedala celotno zgodbo...
Ko sem bila prvič noseča, sem se zaljubila v Quinny Buzz 3. In ker mi je bil "všeč" sem ga tudi kupila. In ob uporabi potem ugotovila, da je do k****!!! Sedež ful majhen (mogoče je zdaj kaj drugače - moj je bil letnik 2008), strehica nikakršna, sprednja kolesa pa grejo samo po asfaltu (pa če je gladek so se kar sukala in voziček ni šel nikamor). Edina dobra lastnost je bilo zlaganje. Zato smo ga menjali in kupila sem Peg Perego Pliko P3. Sedež super, strehica odlično... ampak spet kolesa! In tako nevodljiv, da glava peče! z eno roko ga pa tako ali tako ne moreš peljat... In spet sem se nasrala.
Pa še naš nagajiv otrok nikakor ni prenašal, da bi imel senčnik, ker se je z njim samo igral in posledično bil skos na soncu... takrat bi mi super fajn prišlo, da bi obrnila samo ročaj in bi otrok gledal stran od sonca. Pliko P3 se tako ne da obrnit sedež, pri Buzzu, pa sama tega nisem mogla nardit (otroka v eni roki, z eno roko pa sedeža ne moreš obrnit).
Zdaj ponovno pričakujemo in ker sem že skoraj doktorirala iz vozičkov, sem izbrala Bugabooja, ker ima vse kar hočem:
- sedež se da obrnit v obe strani
- da ne obračaš sedeža, lahko obrneš samo ročaj
- ima štiri kolesa in ročaj, da ga lahko voziš tudi z eno roko in je super vodljiv
- ima veliko strehico
- sedežni del je dovolj velik in tudi košara je prostorna in globoka
- zlaga se ok in ni zahtevno
- spodnja košara je dovolj velika, da lahko marsikaj pospraviš vanjo
Te zahteve sem našla samo pri Bugabooju.
< Sporočilo je popravil Inigo -- 4.7.2012 12:55:52 >