IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ja...se zavedam tega...ubistvu se mi bolj zdi da to ni VK ampak kaj drugega, ker je res malo čudno vse skupaj... nisem pa še nikoli prej imela rjavih izcedkov pred m.
najbolj grozno od vsega je to čakanje, ko ne veš pri čem si...sploh ne vem kaj naj naredim, da se mi ne bo zmešalo od stalnega razmišljanja o teh stvareh...
Nisem hotela nič napisat, ker je vsaka izmed nas drugačna in sama pri sebi najboljše ve kako funkcijonira, ampak mi ne da mira
Zelo dobro poznam te občutke, eno leto sem se iz meseca v mesec borila z njimi. Nisem spala, nisem jedla, skoz sem bila napeta in pod stresom, v pričakovanju in čakanju na tisti dan. Ponavadi sem že par dni prej delala test,porabila veliko denarja in predvsem svojih živcev. Veliko stvari sem v tistem času zamudila, prvič ker nisem bila pozorna na svet okoli sebe, drugič pa ker sem si mislila kaj pa če....
Potem sem si pa rekla, da je tega dovolj, zmanjšala sem branje na forumu, pogovore o tem z drugimi ljudmi, si vzela čas zase, za prijatelje, spila kak kozarec več na čagi in sčasoma sem se navadila tega bolj sproščenega. Nisem več v krču od 20 dne cikla, ni zanositev edina stvar, ki mi gre po glavi, nisem več vsa napeta in pod stresom in življenje je veliko lažje. Nimam več ves čas občutka napetosti.
Hočem samo rečt, da vem, da popolnoma ni možno odklopiti, par dni pred M se tudi meni naselijo škratje v glavo, v vendar jo manj zoprni in niso 24/7 prisotni, je pa možno vzeti vse na izi, se sprostiti in uživati. Bo ko bo, najbrž že tako mora biti.
In glej ga zlomka, pri meni je tako, da ponavadi ko sem sem 100% prepričana da ta mesec ni možno, ker smo zamudili O, me začnejo boleti prsi (k me ponavadi ne), me špika in vse, da bi me zmotilo in spomnilo da sem pozabila razmišljati na zanositev in na paniko in grozo ki jo prinese čakanje. Pa se ne dam!! Imam pač PMS, jutri bo boljše
Nisem hotela pametovati, samo povedati, da je mogoče vse skupaj omiliti.