writing-img

RE: II pričakujemo Avgusta

clock-img

23.08.2012, 15:09

clock-img

ROXY_

pencil-img

285

MISKULA, še kr čakam ja...se ne dam...user posted image user posted image
znakov na pretek, od čudnega okusa v ustih, do noro bolečih prsi, vročine, povišane BT že 18. dan,blablablabla..
lahko, da spet psiha dela svojeuser posted image user posted image

clock-img

23.08.2012, 15:53

clock-img

niinii

pencil-img

386

Ma ROXY_ ti si nosečka. 100%.

Moja user posted image se je danes pokazala v vsej svoji lepoti. user posted image

Ahja...

clock-img

23.08.2012, 16:30

clock-img

miskula

pencil-img

256

jaz sem tut 100% da si ti nosečka ROXY
Dobra si da ne nardiš testa, zdaj sem pa že jaz mal neučakana zate user posted image

otroci so naše največje bogastvo

clock-img

23.08.2012, 16:31

clock-img

miskula

pencil-img

256

moja user posted image  je pritekla , tako da začnem jutri s enekcijami, ker imam IUI v septembru user posted image

clock-img

23.08.2012, 17:44

clock-img

Night

pencil-img

352

ROXY, zakaj že ne delaš ti testa?

clock-img

23.08.2012, 18:50

clock-img

ta*mala

pencil-img

707

Jaz pa še vedno ne vem kaj naj si mislim... user posted image oz krvavitev ful čudna - še nikoli do sedaj ni bila takšna... od svetlo roza, preko rjavega in enkrat malo bolj rdečkasto do sedaj spet malo rjavega izcedka... nikoli prej še nisem imela nikakršnega rjavega izcedka ne pred ne med ne po user posted image ... zdaj pa skor mavrica, matr... je v tem primeru smiselno ponoviti test ( je bil negativen kao 1. dan izostanka m, se pravi v torek zjutraj) in kdaj?

clock-img

23.08.2012, 20:08

clock-img

Anonimen

Na 3 dni priporočajo ponavljanje, torej jutri?

clock-img

23.08.2012, 20:41

clock-img

črtica1

pencil-img

153

ojla

sem se malo umaknila od tukaj da ne razmišlam samo o user posted image .
Sva pa trenutno tudi pred veliko dilemo, namreč meni je potekla pogodba in sem ostala brez službe(me je prej opozarjala ampak ni bilo tako da mi res ne bo,ker se širimo potrebovali so pet novih, ampak ne vem kaj ji je) dragi jo ima ampak vseeno ne veva kaj naj..če računam tudi moja porodniška ne bi bila ne vem kakšna, mislim pa da je vseeno več kot otroški dodatek, je bila mogoče katera v podobni situaciji? je otroški dodatek vse kar dobiš?
hvala..

clock-img

23.08.2012, 20:54

clock-img

ROXY_

pencil-img

285

PUNCEEE JS SEM PRAVKAR NALULALA VELIK DEBEL user posted image ...

clock-img

23.08.2012, 21:03

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

user posted image user posted image user posted image

vsem nosečkam veliko čestitk in veselja ob vseh (prijetnih in neprijetnih) nosečniških znakih... za ostale pa močno navijam!!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

23.08.2012, 21:17

clock-img

ta*mala

pencil-img

707

IZVIRNO SPOROČILO: katka_

Na 3 dni priporočajo ponavljanje, torej jutri?

jutri ne bo slo-nimam zalog :)

Sicer pa me bolj kot to kdaj ponoviti test zanima ce je imela katera kaksno podobno izkusnjo...

rjavega izcedka je samo se toliko da se vidi na wc papirju...

je pa bila moja tamala pred casom v podobni situaciji - bila noseca, testi so bili pa negativni...

roxy - cestitke!!!

clock-img

23.08.2012, 21:19

clock-img

miskula

pencil-img

256

ROXY čestitkeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.08.2012, 21:38

clock-img

črtica1

pencil-img

153

Roxy ni bilo dvomov o user posted image , čestitke!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

24.08.2012, 05:22

clock-img

niinii

pencil-img

386

ROXY_ čestitke!!!!!!! Ful sem vesela zate. Uživaj in čim bolj mirno nosečnost :)

clock-img

24.08.2012, 07:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.08.2012, 07:49

clock-img

ROXY_

pencil-img

285

Dobro jutro, sej ne vem , a so ble to sanje včeraj user posted image user posted image ...PRESREČNA res, da nam je ratalo...user posted image

Hvala punce za spodbudo in da ste upale z mano.Ostajam med navijačicami in vas polivam z roza.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2012, 07:52

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

ROXY_ čestitke!

Koliko krogov sta se trudila?

clock-img

24.08.2012, 07:56

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

IZVIRNO SPOROČILO: ROXY_

Dobro jutro, sej ne vem , a so ble to sanje včeraj user posted image user posted image ...PRESREČNA res, da nam je ratalo...user posted image

Hvala punce za spodbudo in da ste upale z mano.Ostajam med navijačicami in vas polivam z roza.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAAA! VEDELA SEM!! user posted image Včeraj zvečer sem se spomnila nate in bila prepričana, da ti bo vesolje podarilo user posted image ČESTITAM!!! user posted image

Torej si aprilčica?user posted image

clock-img

24.08.2012, 08:22

clock-img

Anonimen

ROXY_, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2012, 08:25

clock-img

ROXY_

pencil-img

285

Hvala, hvala, hvala vsem...

user posted image user posted image
Radenska če skupaj seštejem--17.krogovuser posted image , vmes SS, upam da bo tokrat vse ok.
Tippi sem te ubogala in pač nalulala user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2012, 09:08

clock-img

*anushka*

pencil-img

52

ROXY_ čestitkeeeee!!!!! user posted image user posted image user posted image

Pa malo z zamudo (dopust) čestitke tudi vsem ostalim nosečkam!!!! user posted image Mislim, da je statistika tega meseca zelooo lepa!

Mene že počasi živčki dajejo, kaj se bo pokazalo naslednji teden. user posted image user posted image Znakov (razen bolečih prsi) NI, kar pa je mogoče dober znak (ponavadi sem imela predM izcedke že kak teden pred pričakovano M).

No punce, dejmo avgust zaključit v ROZA barvi user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2012, 09:16

clock-img

Martyna83

pencil-img

150

Roxy cestiiiiiitke user posted image user posted image user posted image

Moja user posted image je danes pritekla tocno kot se nikoli v bistvu en dan prej,..tako da se selim v september

clock-img

24.08.2012, 09:18

clock-img

NajaaM

pencil-img

117

ROXY CESTIIITAAMM, kok sem vesela zate!!! Sedaj nama pa ne bo treba naskednji mesec skupaj lulat hahahaha...SRECNO do konca in zelim ti zdravega in veselega user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2012, 10:43

clock-img

gorenjkica

pencil-img

14

Bravo, ROXY_, sem vesela zate! Zdaj pa srečno naprej!

Jaz čakam, da se mi ulije. Imam podoben problem kot ti, ta*mala, neki temni rdečkastorjavi flekci na wc papirju, to pa je vse. Ponavadi je pretok kar konkreten že od samega začetka, tole pa ni nič. Sušne razmere so v kmetijstvu, pa pri meni tudi očitno...v glavnem upam, da čimprej priteče tako kot je treba in da gremo dalje.

Vse ostale avgustovke pa da se mi ne boste slučajno selile v september. Kar zdaj nalulajte pluske.user posted image za srečo!

clock-img

24.08.2012, 11:18

clock-img

Night

pencil-img

352

ROXY, čestitke tudi z moje strani! Srečno in varno nosečnost ti želim. A so bili tvoji znaki ta mesec kaj drugačni od običajnih? Mene vsak mesec dajejo nekakšne slabosti, špikanje, pa potem ni nič. A je kakšna razlika potem, ko gre res za nosečnost?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem