Zadnji članki

Trpotec blaži kašelj
Pripravke iz listov ozkolistnega trpotca uporabljamo za pomirjanje suhega in dražečega kašlja, ki...
O živilih

Starševstvo je težko, če ga delaš dobro
\"Generacija infantilnih mamic, ki si dovolijo iti v klub v skromnih oblačilih in ne vidijo, da j...
Materinstvo
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

. Ampak ta mesec itak še "vadiva"
.
. Zadnje mesece, kar brskam po baby forumih in berem dr. Pušenjaka, sem začela ugotavljat, da je to narobe in da sploh nisem edina s to rjavo nadlogo. Na srečo kar dobro vodim svoj koledarček, tako da sem šla gledat še za mesece nazaj in ugotovila vzorec, tako da zdaj bolj vem kaj pričakovat. Čeprav me včasih še vedno zna kaj presenetit (recimo en teden zamude ta mesec, ampak mi je prišlo kar prav, ker sem bila na morju).
.
na dva dni..nama pa en teden pred ni uspelo
Torej na dopustu :):)No ja pa upajmo, da bo hitro mimo.
ALI
:
NOSEČKE: 0
NAVIJAČICE:
naj bodo lepi meseci nosečnosti
Predvidevam, da zato, ker je sperma bazična, slina (in nožnica!) pa kisla. Bogi naši dedci, še oralnega seksa jih bomo prikrajšale, zato da dobimo otroka
, ker midva sva ogromno oralno, in seveda sem mu to povedala...odziv je bil...hmmm kaj pa vem, se mi je zdelo, da me je pogledal, kot da sem malo čez les