IZVIRNO SPOROČILO: Shana86
Ja pa kako si lahko pozabila? 5 dni pred M se visi v hladilniku in prepričuje, da ne rabiš še 1x pol kile milke, 3 dni pred M se pa visi v predalu in prepričuje, da če je bil test včeraj negativen, bo danes tudi in ga ne rabiš delat!!
(sledi še flaša vina na dan M, ampak za to je še čas)
Hehe, sem se prav nasmejala, ko sem to prebrala. Edino tisto s čokolado nama ni skupno, ker je že več mesecev sploh ne jem, zato pa toliko raje napadem kak čips ali smoki

In tudi jaz, ko dobim M, utapljam svojo žalost. Danes je prišla, tako da se bom zvečer napila. Sem precej razočarana. Očitno se tudi na dopustu, ko imaš možgane na off, ne prime zlepa.
Imam pa eno vprašanje za vse, ki ste že bile noseče. Kako se prvi znaki razlikujejo od običnega PMS-ja? Vsak mesec do zdaj sem imela te lažne znake: rahle slabosti, povečane joške, napihnjenost, glavoboli. A so nosečniški znaki kaj drugačni? A ti krči na začetku, ko se maternica razteza, zgledajo tako kot krči, preden dobiš M? Se opravičujem za vprašanje, če je morda bedasto, ampak dolge mesece nisem imela svojih menstruacij, ker sem bila skoz na kakšnih tabletah, tako da sploh ne vem več, kaj je normalno za PMS in kaj je že nosečnost.