writing-img

RE: Znaki in znakci

clock-img

04.08.2012, 09:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: allstarka
Ali si grem danes kupit Clear Blue pa test še enkrat izvedem? user posted image

to bo to user posted image

clock-img

05.08.2012, 08:56

clock-img

allstarka

pencil-img

21

Danes zjutraj naredila še test s ClearBlue. Takoj se je pokazal +....juhuuuu... user posted image

Samo upam, da bo vse ok in da se plod obdrži! Ko pridem z dopusta, se bom šla naročit h ginekologinji. Sicer imam kontrolo 17.9., a je to malo pozno, a ne??

Kdaj je primerno povedat bližnjim sorodnikom (mami, očiju, tašči...)?

Ko pridem domov, si letim v knjigarno po : http://www.didakta.si/e-knjigarna/prirocniki/vzgoja/nosecnost_od_tedna_do_tedna.html user posted image

clock-img

05.08.2012, 17:10

clock-img

Lanaia90

pencil-img

32

Ćestitam allstarka, vama je pa hitro uspelo, kajne? user posted image user posted image
Lepo nosečnost ti želimuser posted image

clock-img

05.08.2012, 17:19

clock-img

allstarka

pencil-img

21

IZVIRNO SPOROČILO: Lanaia90
vama je pa hitro uspelo, kajne?

V prvo user posted image

clock-img

06.08.2012, 08:30

clock-img

Lanaia90

pencil-img

32

Super, nama upam da bo uspelo v drugo da bomo tudi mi imeli spomladančka user posted image
Le naroči se na pregled, ko prideš z dopusta. Kar se tiče pa tega kdaj povedat staršem in ostalim pa čisto po tvoji presoji.. jaz vem da ne bi mogla dolgo skrivat, vsaj tem ožjim.. se pa že zdaj bojim, kako bo reagirala tašča, ki je mnenja, da otroci ti uničijo celotno življenje. Ampak bomo že, tudi to bo minilo.
Ne skrbi, da se plod ne bi obdržal, ker s tem se spravljaš v stres, samo uživaj v nosečnostiuser posted image

clock-img

15.08.2012, 16:15

clock-img

allstarka

pencil-img

21

Po izračunih sem konec 6.tedna, pregled imam čez 14 dni. Nimam pa nobenih znakov, razen da me prsi bolijo. V petek grem na Triglav..upam, da s tem ni nič narobe (sem pa že skos športno aktivna).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem