writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

04.10.2005, 08:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.10.2005, 22:49

clock-img

elze

pencil-img

39

Sem sele v 14 tednu pa sem ze opazila strije po bokih in prsih. Pa vec kot en mesec se redno mazem dvakrat na dan Weleda oljem za nosecnice, imam pa 2 prijateljici ki so uporabljale to olje pa pri njih ni bilo nic. Sem kar obupala ko sem v nedeljo zagledala prve strije...
A je katera s spremembo olja/kreme kaj dosegla ali mi pac ni pomoci?

clock-img

05.10.2005, 11:35

clock-img

mateja78

pencil-img

77

Hojlauser posted image

Jaz uporabljam mandljevo olje z dodatkom vitamina A in E  vsak večer po tuširanju ,zjutraj pa kremo proti strijam od CHICCA. Oboje sem kupila v DM. Sicer pa je vse odvisno od elastičnosti kože. Moja mami in sestra niso imele nobenih strij tako da upam da jo bom tudi jaz tako odnesla.

LPMatejauser posted image

clock-img

05.10.2005, 13:58

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Mandeljnovo olje.
Ampak na koncu je vse odvisno od elastičnosti kože, meni je vse popokalo user posted image
Se hecam user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2005, 14:14

clock-img

Anonimen

Olivno olje, kar tisto, ki ga uporabljaš za kuho. Problem je edino, ker je potem vse mastno - zvečer je vseeno, zjutraj je težava, ko greš v službo. Takrat jaz uporabim mandljevo olje z E vitaminom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem