JUTRO!!!!
Men pa čas tolk leti ... ;), da je nosečnost čist na stranskem tiru ... ;) bo vsaj hitro minilo do aprila ;)
Med tednom služba, ki me fizično zmozga, potem me čakata hčerkica in možek in pisanje knjige, vmes je treba kej pospravit ... včeraj sem delala generako kleti, ker sem se odločila, da do prihoda dojenčka spravim hiško v red! ;) Preselili smo se pred tremi leti, zdelano je notri vse (pač še manjka nekaj pohištva), samo dve sobi nista uporabno zaradi stare šare, ki je še od selitve v škatlah ... ;) eno bo rabil dojenček, eno bi rada jaz zase za šivanje in ustvarjanje :) Pa je včeraj letelo stran stvašta ... old love letters, OŠ, SŠ in faks materiali, vse, kar sem leta šaparala, češ ez 7 let vse prav pride ah ja ... ;) starega papirja tolk, da bi fajn zaslužila ;) Zvečer sem se počutila dolično ... čaka me v tej sobi še dan dva, da vse dan na mesto, čaka me škatla fotografij (ki niso po albumih in bog ve, kako bom s svojim kutjim spominom kaj spravila skupaj, da bo to tm, jer mora biti), čakajo me ure urejanja mojih znamk, ki se jim ne bom odpovedala ... ;) ampak bo ;)
Potem pa še dojenčkova soba, ki se ji tolko ne mudi, ker bo tako najprej miška pri nama, poleg tega je s tisto sobo manj dela, samo stran metanje službenega materiala zadnjih 10 let, ker sem spet vse šparala ojoj ... več prostora kot ima človek, manj je pripravljen sproti stran metat :P
ena me je prosila, da poročam o shoppingu ... bila sem Kiku, H&M, C&A. Iskala sem samo hlače, drugega nisme niti gledala. Kik ima samo kavbojke, ampak normalne kroje, HM in CA imata kavboljke in hlače, s tem da HM samo konreček, CA pa normalne kroje. Vseeno sem imela problem, ker mi nič ni bilo prav, ker pač nisem suhica; normlano nosim št. 46 in čeprav sem se do zdaj zredila samo 2 kili, so očitno tile kroji nekam bedni, ker mi niti 46 niti 48 ni bilo nič tako prav, da bi bilo res udobno in komot :( sem bla čist slabe volje :( na koncu sem si kupila ene platnene hlače (ki se ne raztegnejejo) in so mi prav, samo mi ziher ne bodo do konca ... in eno črno lepo trenirko, jo mora probat k čevljem, ker je tak material mal svetleč, da kao zgleda kot hlače, probat morm, da viidm, če bo uporabna za službo sploh. Sem si pa potem v CA kupila en pas (tisto gumico za čez trebuh), pa si jo bom prišila na ene svoje kavbojke, ki so mi odlično in imajo nizek pas in mislim, da jih bom ves čas lahko nosila. Cene so pa v vseh treh trgovinah 20 ali 30€ za hlače, kar je nosečniške trgovine niti nisem namen imela it, ker se nisempripralvjena keširat ...
a mate kej snega? tle NIČ, kao pada, amapk nič vse skupi ... mi smo šli vleraj še v gozd nabrat mah za jaslice ;)
bebika1 ... ja, veš da lahko aprilčice zvejo, da sva bli sošolki na faksu, joj kok je blo fajn! ;) angleščina je zakon ... jaz sem zadnjič tistih 14 dni na bolniški res "trpela" - in ko sem šla v četrtek v službo, sem ugotovila, da sem najsrečnejša, ko lahko delam :))) da ne bo pomote, P se VESELIM, ampak ko bo čas za to ... bolniška je pa nekaj drugega ... ;)
Zdaj pa grem ... imam pol urce dela z enim strokovnim pregledom, potem morm pospravit stanovanje, potem pa gremo v LJ na kosilo ... popoldne dobimo obske ... se beremo ;)
Papa