IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Uf, mene pa skrbi za dans ful na NS
skoz berem neke slabe stvari in potem saj veste... bzv, res. Komaj že čakam da dam mim! Pa še tak turoben dan je danes, deževen in vse. Mah... upam da bom proti večeru boljše volje. Imam šele ob 17h.
Lep dan!
Anonimna
Verjamem, da te zdejle najbrž ne bo nobena vzpodbudna beseda potolažila, pa vendar! poskusi gledati na stvar takole. vse bo v redu, a tudi če bodo rezultati "slabi", ne pomeni, da to dejansko tudi so. ker preveč je bilo že primerov, ko je bila NS slaba, pa se je potem na invazivnih preiskavah izkazalo, da je z otrokom vse ok. Ja, seveda si potem to agonijo straha in upanja, da bo vse ok, in trepetanja podaljšaš, ampak mamice itak vse potrpimo za zdrave dojenčke

In še, procentualno je izredno majhen odstotek tistih, ki je kaj narobe. Pomisli tudi na to, da je danes fuuuul enih postopkov, s katerim ugotavljajo napake in da imaš vedno možnost izbire, tega včasih ni bilo. boge naše mame, kako so šele trepetale

Še jaz sem v prvi nosečnosti, ko ni bilo vsega tega "kravala" z NS, ampak sem bila v sebi itak stoprocentna, da bo vse ok. Nažiralo nas bo pa vedno in to do konca! Nočem te strašit, ampak lahko je nosečnost vrhunska, pa gre na koncu vse narobe. Hočem povedat, da vzami NS kot lep dogodek, da boš videla vajino mojstrovino

in ne nek poseg, ki vama bo pokazal, da je z otrokom kaj narobe.
Evo, danes sem očitno filozofsko nadarjena

. ampak to je res z dobrimi nameni in pridi povedat, da je vse ok