Ojla,
sem pristala doma na kavču. Še dobro, da so tudi otroci ful bolni in sem lahko dobila frej....no zjutraj sem šla za 2 urci, da sem porihtala par nujnih stvari.
Ja pri meni slabosti ne pojenjajo...se še malo stopnjujejo. Nič ne pomaga: piškoti, čaj, hrana, počitek,....Spim zelozelo slabo, ker mi je tudi med spanjem noro slabo
. Najbolj zanimivo mi je pa to, da mi v prvi nosečnosti in sedaj v vseh 15 tednih skupaj ni bilo tako slabo, kot mi je sedaj od sobote. Zadnje 2 tedna je bilo počutje super, v soboto pa katastrofa.
Cepljenje - za odrasle nič, za otroke pa ja tisto, kar je obvezbo + rota. Pa še to pod pogojem ,da je bila zdrava, tudi če je samo malo kašljala, bel izcedek iz nosa, nisva dovolila in smo prestavili. jaz tako razmišljama: vse cepit no go, ker pač nekje je neka meja....Po drugi strani pa če pomisliš, koliko otrok manj se rodi hudo prizadetih prav zaradi cepiv, ki so določene bolezni skorajda izkoreninile. Ja na vsakem staršu je, da se odloči da ali ne. Vsak starš sam sprejme riziko kaj raje vidi: da tvega cepljenje in bo mogoče reakcija, ali da ne cepi in se otrok kasneje okuzi s katero izmed teh bolezni.
Vegetarijanstvo - če veš s čim meso pravilno nadomestiš prav, da pa ga samo črtaš iz svojega jedilnika je pa po mojem mnenju zelo neodgovorno. Ne glede na to ali si noseč, ali ne, dojiš, ne dojiš. Moj je vegan, doma jemo vegansko, hčerka se v vrtcu prehranjuje normalno, prav tako pri vseh ostalih. Jaz se ne držim veganstva tako striktno (predvsem kakšno meso mi kdaj zadiši), samo pa vidim da se potem počutim slabše.
Darovanje v javno banko - v prvi
sem se zanimala za javno banko pa mi je kolegica iz svoje izkušnje povedala isto kot Doberdan. In da so ji otroka ful hitro vzeli, ker morajo vzeti celice dokler popkovina utripa.....na podlagi tega sem se potem odločila, da ne darujem.
Zobar - nočna mora poleg trenutnih slabosti
Grem počivat, ker sončka itak ni
.