Zadnji članki

Ali ležanje po seksu res pomaga pri zanositvi?
Ste že slišali, da naj bi ležanje po spolnem odnosu in tudi pri zunajtelesni oploditvi pomagalo p...
Spolnost

Zdravje zob v nosečnosti
Katere so najpogostejše težave z zobmi v nosečnosti in kako se jih lotiti, smo se pogovarjali z z...
Bolezni in težave
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

mene pa so začeli jeziti medciklični izcedki - krvavo-rjavi. Sicer sem bila v petek 7.9. pri G, je rekla da ne vidi nič posebnega, da najbrž je to posledica hormonskih sprememb po splavu, najbrž pa je telo odreagiralo pač s krvavitvijo in to takrat, ko so jajčniki spet začeli ovulirat - kao prejšnja 2 cikla ni blo O
?
ne pričakujem 16.9.2012.
imam v kartoteki napisano, da mi opravljajo cerklažo takoj po uspešno opravljeni NS, se pravi od 12.-14.t, pač zaradi moje diagnoze. Strah me je strahu, ki ga bom imela, ampak upam na najboljše.
? Imaš tudi v drugo vnaprej napovedano cerklažo?
točna kot ura. :( Bo potrebno iti spet v naslednji krog. :( Upam da ostalim, ki še čakate, uspe in vam pošiljam veliko
Zanima me, kako reagirajo vaše G, na vnetje. Jaz sem po jemanju antibiotikov dobila vnetje in po nasvetu G, sem si kupila canesten. Ker me je zanimalo, če je vse OK, sem se naročila pri G za pregled in ona meni reče da zato pa ni treba hodit na pregled. Jst sm skor iz stola padla . . . kolkr vem, je vnetje lahko nevarno. Ker me je tak šokirala, se niti tega nisem spomnila . . . sicer me je potem pregledala ampak malo z muko (kot da sm jo zdaj pa prisilila, da me je mogla, ker sem bila že tam). Kakšne izkušnje imate pa vi glede tega?
izcedek (rozast, rjav, krave nitke) sem jaz tudi že imela, parkrat, pa je nakazoval hormonske spremembe, tokrat pa je hecno ker sploh ni izcedek, ampak sveža kri
NOSEČKE: 1
NAVIJAČICE: