writing-img

RE: II pričakujemo Septembra 2012

clock-img

14.09.2012, 21:36

clock-img

srečki

pencil-img

356

sa.je jaz sem bila v juniju in sem imela 2-3cm pa so mi tudi rekli po 1M da lahko greva v akcijo. pa se do sedaj še nič ni prijelo :( prej sem 2x takoj zanosila. Sem že kar tegotna, kaj se zdaj dogaja z mano, pa tudi M ga biksa že 2 meseca.

malamut hm mogoče pa ste pretihotapili kakšnega skritega potnika user posted image

aviva83 tudi jaz mislim da kakšno pivo ali kakšen deci ne škodi, saj če si pa mogoče nosečka ti pa vrjetno kaj več niti ne bo pasalo.

Je pa faj k je vikeeeend, jutri lahko podaljšamo spanje, popoldan pa imamo pri nas doma piknik....no drugače pa mislim, da ta mesec spet ne bo nič, čeprav edini znak ki ga imam je lakota.....hihihi. Še malo pa bomo vedeli ane?

lep večer vsem

clock-img

14.09.2012, 22:41

clock-img

bebica25

pencil-img

50

Pozdravljene user posted image

Tudi jaz Septembra pričakujem user posted image ali user posted image .. user posted image
Danes sem imela prvo inseminacijo(IUI s klomifenom), tako da lahko tudi mene daste na seznam da 28.9.ne pričakujem tečke..

user posted image

clock-img

14.09.2012, 23:08

clock-img

Anonimen

Moja user posted image bo definitivno prišla. Rjav izcedek se nadaljuje in veča, pa na faci imam že par vulkanov user posted image . Upam, da se mi bo med nosečnostjo obrnilo v kontra in bom imela perfektno kožo ...

clock-img

14.09.2012, 23:24

clock-img

Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.9.
Night (4. krog)
Magična (2. krog) user posted image
Anon2012 (1. krog)

3.9.
Lorna4 user posted image

4.9.
Lanaia90 (2. krog) user posted image
Tammyv user posted image

5.9.
S* (10. krog) user posted image
Saj.je user posted image

8.9.
minca_n (2. krog) user posted image

10.9.
trezka user posted image

11.9.
nova anonimna (NA) (8. krog)
tara.81 (9. krog) user posted image
črtica1 user posted image

12.9.
Anonimna XX user posted image

13.9.
malamut (3. krog)

14.9.
LittleSun user posted image

15.9.
ena_štajerka (8. krog)

16.9.
katka_ (1. krog)
smeška83 (1. krog) user posted image
ta*mala (1. krog)
GregUr (1. krog) user posted image

17.9.
aviva83 (4. krog)
srečki
mehurcica (2. krog s klomifenom user posted image )
kaatkaa

18.9.
petrussa (1. krog)

19.9.
Žabica86 (10. krog)
mamica deklicam (7. krog) user posted image

20.9.
NajaaM (21. krog, 3. krog s Klomifenom in Utrogestanom user posted image )
_sonček (2. krog)
savanah (3. krog)

21.9.
monsy (2.krog po laparo/histero user posted image )
pika555 (4. krog)

22.9.
niinii (8. krog)

29.9.
Lanaia90 (3.krog)

27.9.
Martyna83
Anonimna user posted image (3. krog)

28.9.
Magična (3. krog)
bebica25 (1. IUI + klomifen user posted image )

30.9.
Radenska_ (1. krog)
Tammyv

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 38

user posted image NOSEČKE: 2

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
mamica deklicam, katka_, Katte, niinii, Sa.je, HeLenčica, Žabica86, Tippi, LittleSun, Powerpuff, čiba, NajaaM, petrussa, _sonček, monsy, curly, ta*mala, mojamura, davorjeva pikica, gorenjkica, Honey26, *viva*, S*, trezka, aviva83, lidik

clock-img

15.09.2012, 06:56

clock-img

ta*mala

pencil-img

707

Jutro... jaz sem bila ful neucakana in sem lulala v loncek ze danes... m sicer se ni, ampak tudi test fs je pokazal le eno I...prekmalu pomoje ni, se prav vse kaze da se bo jutri ali pa v pon. vlilo...

clock-img

15.09.2012, 07:26

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

Jutro,

moja O, če je sploh bila (močno dvomim), je mimo. Tudi glede na položaj MV in izcedek, če je kaj bilo je že passe.
Če bo konec meseca minus začnem z jemanjem Femare, ker imam povprečno 3 - 4 O na leto.

clock-img

15.09.2012, 15:22

clock-img

witch

pencil-img

3540

Curly včeraj sem mislila na tebe. Kako je šlo? Vse ok?

Jaz sem dobila napotnico za IUI. Tak da bova tudi midva šla v postopek. In hvala bogu se nekaj premika user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

15.09.2012, 16:27

clock-img

kaatkaa

pencil-img

62

punce še malo pa po user posted image aliuser posted image ,..če nebo sedaj bo prišla druga ovulacija,..

mene tud lahko date na seznam 20.9...

clock-img

15.09.2012, 16:54

clock-img

Anonimen

Si na seznamu in to 17.9.

clock-img

15.09.2012, 21:39

clock-img

curly

pencil-img

851

Witchy, hvala ker si mislila na mene in super za napotnico!!!
Pri nama je tako, da so sli vceraj papirji za ivf/icsi naprej. Imela sva manj primeren vzorec, tako da sva sla s povesenima glavama domov. user posted image Sem se melanholicno razpolozena, ampak se bom pobrala - se vedno sem se! Saj bi bila vec na forumu pa mi net nagaja, kar pa ne pomeni, da mi je vseeno za moje soborke! Mislim na vas in upam na cim vec ++++++++++++++++++ v prihodnjem tednu! Lep vecer se naprej!

clock-img

16.09.2012, 08:15

clock-img

Magična

pencil-img

53

Dobro jutro punce,

O ta teden bo pa napet. Držim pesti, da bo čim več user posted image nalulanih.

Lep dan želim!

clock-img

16.09.2012, 08:31

clock-img

malamut

pencil-img

125

Ja Magična, res bo napet teden. Moje user posted image še vedno ni, čeprav se mi zdi, da se bo res ulila. Trebuh napet, mozole dobivm ku kašna pubertetnica, drugih znakcev pa ni.Enkrt sem že rekla, k smo vsi jamrali o teh znakcih, da kadar bojo znaki, bo user posted image , kadar znakcev ne bo, bojo pa user posted image . user posted image Zdej je že 3 dan, kar mi zamuja, sam vidim, da je prov obdobje tako. Srčno upam, da vsem ki zamuja, bomo ugledle user posted image , ostalim pa, ki še čakajo, da ne bo user posted image . Lepo nedeljo vsem. user posted image

clock-img

16.09.2012, 12:09

clock-img

Anonimen

Evo, moja user posted image je prišla točno (če me ne bi trebuh bolel, bi blo super user posted image ).
ta*mala, kako si ti?

clock-img

16.09.2012, 12:15

clock-img

Magična

pencil-img

53

Malamut že kar tri dni ti zamuja?Nisi še nič testa delala?Mogoče pa boš res zagledala user posted image .Držim pesti zate, da bo to res to! user posted image

Katka_ user posted image user posted image user posted image .Sam pozitivno naprej!

< Sporočilo je popravil Magična -- 16.9.2012 12:17:04 >

clock-img

16.09.2012, 13:48

clock-img

ta*mala

pencil-img

707

katka_ moje m se ni... test. je bil pa. vceraj zjutraj negativen....

clock-img

16.09.2012, 15:13

clock-img

malamut

pencil-img

125

IZVIRNO SPOROČILO: Magična

Malamut že kar tri dni ti zamuja?Nisi še nič testa delala?Mogoče pa boš res zagledala user posted image .Držim pesti zate, da bo to res to! user posted image

Magična, ma glede na to, da vsem po parih dneh, k jim zaostaja pokaže -, sem rekla, da vseeno počakam še par dni, vsej do petka, če se ne pokaže inu če bom vzdržala. Upejmo da bo. user posted image user posted image

Ta*mala, počakamo še par dni, pa ga spet nardimo. Vseeno pravim, da par dni zamujanja, še ne pomeni user posted image , zato počakamo. Kdaj delamo test? user posted image user posted image

clock-img

16.09.2012, 15:16

clock-img

malamut

pencil-img

125

IZVIRNO SPOROČILO: katka_

Evo, moja user posted image je prišla točno (če me ne bi trebuh bolel, bi blo super user posted image ).

Korajžno naprej, držimo figce zate, da bo kmali cajt tudi za vaju. user posted image user posted image

clock-img

16.09.2012, 15:35

clock-img

Anonimen

Saj je vredu, ta mesec je bil itak bolj tako, ker sva nehala 4 dni pred O :) . Še nekako boljše, da je M prišla, da grem lahko ta mesec na biopsijo in lasersko vaporizacijo materničnega vratu, potem pa oktobra spet v akcijo na polno in ne dvomim, da bo ratalo in bom že novembra zagledala user posted image .

clock-img

16.09.2012, 15:45

clock-img

ta*mala

pencil-img

707

katka_ user posted image user posted image user posted image

malamut, ne vem kok časa bom zdržala do naslednjega testa user posted image mam še dva na zalogiuser posted image user posted image user posted image

Drugače sem šla pa gledat od januarja do septembra sem imela vedno user posted image na max 28 dni oz sem in tja na 25, 28 pa res max, nikoli več kot to... tako da ne vem kaj naj si mislim... mi je pa čudno, da bi bilo en dan pred user posted image še prekmalu za test in da bi zaradi tega bil - user posted image Prav tako pa je čudno da je nebi bilo toliko časa...

clock-img

16.09.2012, 16:51

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image vsem nosivm nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image

mene obarvajte modro, ni bilo uspešno.... user posted image user posted image user posted image

LP NA

clock-img

16.09.2012, 19:25

clock-img

kaatkaa

pencil-img

62

eno in včeraj zvečer je prišla ta na našauser posted image ,... nič potem na zdaj čakat na ovulacijo

clock-img

16.09.2012, 19:34

clock-img

Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image

2.9.
Night (4. krog)
Magična (2. krog) user posted image
Anon2012 (1. krog)

3.9.
Lorna4 user posted image

4.9.
Lanaia90 (2. krog) user posted image
Tammyv user posted image

5.9.
S* (10. krog) user posted image
Saj.je user posted image

8.9.
minca_n (2. krog) user posted image

10.9.
trezka user posted image

11.9.
nova anonimna (NA) (8. krog) user posted image
tara.81 (9. krog) user posted image
črtica1 user posted image

12.9.
Anonimna XX user posted image

13.9.
malamut (3. krog)

14.9.
LittleSun user posted image

15.9.
ena_štajerka (8. krog)

16.9.
katka_ (1. krog)
smeška83 (1. krog) user posted image
ta*mala (1. krog)
GregUr (1. krog) user posted image

17.9.
aviva83 (4. krog)
srečki
mehurcica (2. krog s klomifenom user posted image )
kaatkaauser posted image

18.9.
petrussa (1. krog)

19.9.
Žabica86 (10. krog)
mamica deklicam (7. krog) user posted image

20.9.
NajaaM (21. krog, 3. krog s Klomifenom in Utrogestanom user posted image )
_sonček (2. krog)
savanah (3. krog)

21.9.
monsy (2.krog po laparo/histero user posted image )
pika555 (4. krog)

22.9.
niinii (8. krog)

29.9.
Lanaia90 (3.krog)

27.9.
Martyna83
Anonimna user posted image (3. krog)

28.9.
Magična (3. krog)
bebica25 (1. IUI + klomifen user posted image )

30.9.
Radenska_ (1. krog)
Tammyv

SKUPAJ NAS JE: 38

user posted image NOSEČKE: 2

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
mamica deklicam, katka_, Katte, niinii, Sa.je, HeLenčica, Žabica86, Tippi, LittleSun, Powerpuff, čiba, NajaaM, petrussa, _sonček, monsy, curly, ta*mala, mojamura, davorjeva pikica, gorenjkica, Honey26, *viva*, S*, trezka, aviva83, lidik

clock-img

16.09.2012, 20:32

clock-img

Magična

pencil-img

53

Kaatkaa user posted image user posted image user posted image .

clock-img

16.09.2012, 21:56

clock-img

curly

pencil-img

851

IZVIRNO SPOROČILO: bebica25

Pozdravljene user posted image

Tudi jaz Septembra pričakujem user posted image ali user posted image .. user posted image
Danes sem imela prvo inseminacijo(IUI s klomifenom), tako da lahko tudi mene daste na seznam da 28.9.ne pričakujem tečke..

user posted image

Ob kolkih si pa imela? A smo se videli?

clock-img

17.09.2012, 08:40

clock-img

srečki

pencil-img

356

JUTRO,

ta*mala kako je kaj danes pri tebi? Že kaj novega?

Curly upam, da si danes že kaj boljše volje.

katka in kaatkaa user posted image user posted image user posted image

Aviva83 in mehurcica kje sta? Kako je kaj pri vama?Navijamo za rozaaa.

No pri meni še nič novega, če je do konca službe ne bo kupim popoldan test in če ne priteče do juta, nardim test zjutraj, no mogoče pa tudi proti večeru :) sporočim.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!