writing-img

RE: II pričakujemo Septembra 2012

clock-img

18.09.2012, 08:27

clock-img

_sonček

pencil-img

229

mehurcica in ena_štajerka user posted image user posted image user posted image user posted image  naj bo mesec oktober tisti pravi mesec!

curly stiskam pestke, da po posopek uspešen...nisem čisto na tekočem, ker še ne sodelujem dolgo na tem forumu, a bo to prvi ICSI postopek za vaju?

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

clock-img

18.09.2012, 08:37

clock-img

ta*mala

pencil-img

707

IZVIRNO SPOROČILO: srečki

ta*mala najboljši je jutranji urin, ker popoldan veliko pijemo in se voda razredči. Ne vem zakaj se ti to dogaja, mislim, da ti tudi najboljši G ne bi znal odgovoriti, se ti je verjetno ciklus malo pomešal, si imela mogoče kakšen poseg, ali mogoče imaš kakšne druge težave (mislim, da to vse vpliva na nas). Na žalost na to nimamo vpliva, sicer pa še vedno navijam in stiskam da bi bil +. Sedaj počakaj vsaj do petka če pa ne gre, pa le naredi z jutranjim urinom.

Ja vem, da naj bi bil najboljši, sam kaj čem, če me firbc matra... pila pa niti nisem veliko... Nisem imela nobenega posega, ravno nervozna ali živčna tudi nisem bila nič... tako da nimam nobenih težav. tudi psiha ne vem... saj še ni eno leto al pa kej tazga, da bi bla že čist napsihirana kdaj bo... pač sexsava brez zaščite in ko bo bo, ane... tako da ne vem u čem je point

clock-img

18.09.2012, 08:49

clock-img

mehurcica

pencil-img

51

hvala vsem in gremo naprejuser posted image user posted image

clock-img

18.09.2012, 14:50

clock-img

ta*mala

pencil-img

707

user posted image to ni res, no... mene že cel dan boli trebuh, kot da bo user posted image zdaj, zdaj prišla pa ničuser posted image res mi ni več nič jasno... načeloma me boli ko že pride, se pravi prvi dan, nič prej, nič kasneje... zdaj pa tkole, jaouser posted image

clock-img

18.09.2012, 15:04

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

Jaz sem bila na pregledu.
Moj ima spermiogram naslednji teden, jaz UZ čez en mesec.
Verjetno me čaka 3 meseca Klomifena, če ne bo šlo pa dobim napotnico za neplodnostno.

Nisem presenečena, sem pričakovala vse to. Sem pa vesela da sem menjala ginekologa, ker ta je pa res srčen človek. Super je.

clock-img

18.09.2012, 15:10

clock-img

curly

pencil-img

851

IZVIRNO SPOROČILO: _sonček

curly stiskam pestke, da po posopek uspešen...nisem čisto na tekočem, ker še ne sodelujem dolgo na tem forumu, a bo to prvi ICSI postopek za vaju?

Zdaj sem bila na IUI, pošte za IVF/ICSI pa itak še 2-3 mesece ne bom dobila...

clock-img

18.09.2012, 15:44

clock-img

malamut

pencil-img

125

Na, moja user posted image je pršla. Ne vem, kej se je zdej spoulna. user posted image Sam dio ja, ta mesec meša prov vsem glave. Za ostale ki vas še ni obikala, pa še naprej držim figce za user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

18.09.2012, 15:50

clock-img

Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.9.
Night (4. krog)
Magična (2. krog) user posted image
Anon2012 (1. krog)

3.9.
Lorna4 user posted image

4.9.
Lanaia90 (2. krog) user posted image
Tammyv user posted image

5.9.
S* (10. krog) user posted image
Saj.je user posted image

8.9.
minca_n (2. krog) user posted image

10.9.
trezka user posted image

11.9.
nova anonimna (NA) (8. krog) user posted image
tara.81 (9. krog) user posted image
črtica1 user posted image

12.9.
Anonimna XX user posted image

13.9.
malamut (3. krog) user posted image

14.9.
LittleSun user posted image

15.9.
ena_štajerka (8. krog) user posted image

16.9.
katka_ (1. krog) user posted image
smeška83 (1. krog) user posted image
ta*mala (1. krog)
GregUr (1. krog) user posted image

17.9.
aviva83 (4. krog)
srečki user posted image
mehurcica (2. krog s klomifenom user posted image ) user posted image
kaatkaauser posted image

18.9.
petrussa (1. krog)

19.9.
Žabica86 (10. krog)
mamica deklicam (7. krog) user posted image

20.9.
NajaaM (21. krog, 3. krog s Klomifenom in Utrogestanom user posted image )
_sonček (2. krog)
savanah (3. krog)

21.9.
monsy (2.krog po laparo/histero user posted image )
pika555 (4. krog)

22.9.
niinii (8. krog)

29.9.
Lanaia90 (3.krog)

27.9.
Martyna83
Anonimna user posted image (3. krog)

28.9.
Magična (3. krog)
bebica25 (1. IUI + klomifen user posted image )

30.9.
Radenska_ (1. krog)
Tammyv

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 38

user posted image NOSEČKE: 2

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
mamica deklicam, katka_, Katte, niinii, Sa.je, HeLenčica, Žabica86, Tippi, LittleSun, Powerpuff, čiba, NajaaM, petrussa, _sonček, monsy, curly, ta*mala, mojamura, davorjeva pikica, gorenjkica, Honey26, *viva*, S*, trezka, aviva83, lidik

clock-img

18.09.2012, 16:34

clock-img

Žabica86

pencil-img

141

Hej punce,

kar obarvajte me user posted image

Moja user posted image je že zdavnaj prišla - v bistvu je skoraj mimo, samo nisem imela časa pokukat na RR.

Držim pesti vsem ki čakate na črtico več, jaz se pa selim user posted image

1 + 1 = 3

clock-img

18.09.2012, 19:16

clock-img

curly

pencil-img

851

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2012, 20:48

clock-img

aviva83

pencil-img

96

user posted image mi zamuja 1 dan...sem hotela danes narediti jutranji test pa sem valda malo predolgo poležala in ni bilo časa...direkt v službo.... in šele zdaj prišla domov... user posted image cel dan me nekaj hoče boleti v trebuhu... kot da bi user posted image že pritekla, pa je ni in ni... tako da ju3 pa ziher naredim test... aham zanimivost ki se mi je pripetila.... obožujem sok - fruc user posted image ker je tako nesramno sladek user posted image no prejle pa se mi je kar obrnilo ko sem ga spila...grenak za znoret....moj sicer pravi da je čist ok....meni pa ni niti malo....

polivam z roziko

srečki user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2012, 20:50

clock-img

Magična

pencil-img

53

Zdravo babike,

No moji "plodni" dnevi so mimo.Zakaj narekovaj?Zato, ker sem si rekla, da pa ta mesec bom začela z testi za ugotavljanje ovulacije, da ugotovim če so moji izračuni OK. Ugotovila pa sem, da so bili negativni user posted image user posted image , čeprav izcedek pa je bil takšen kot mora bit.Imam redne menstruacije (točne kot ura).
Jutri pokličem mojega G, da vidim kaj bo on rekel.Kaj mi ve svetujete?
Za vse katere je obiskala user posted image  objemček user posted image user posted image user posted image .

clock-img

18.09.2012, 20:52

clock-img

ta*mala

pencil-img

707

Drzim pesti! Sporoci kako bo...

tudi mene je bolel trebuh kot da se bo ulila...pa tud kriz... pa je ni...

clock-img

18.09.2012, 20:53

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

me en teden ni bilo na forumu a vidim, da se bomo kar vse selile v oktober. Pa tako sem upala, da bom zagledala veliko rozik. user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2012, 21:03

clock-img

aviva83

pencil-img

96

bom user posted image upam na user posted image
vprašanje.... s katerim testom naj delam? Baby chek plus ali cleare blue???? mislim kateri je bolj zanesljiv???

clock-img

18.09.2012, 21:22

clock-img

ta*mala

pencil-img

707

pomoje vseen... al pa najprej tapocen, pol pa se ta drazga za potrditev :-) jaz ga pomoje se ne bom jutr...

clock-img

18.09.2012, 22:27

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

Jaz mam krče že nekaj dni, zdaj so se malo okrepili.
To se mi pa res še nikoli ni dogajalo v ciklusu, O bolečina je čisto drugačna,
so takšni kot pred M, ampak za M še ni čas.
Mogoče mi pa samo psiha tako deluje.
Če je O bila ko mislim da je bila, potem sem danes en teden po O.

clock-img

19.09.2012, 05:43

clock-img

aviva83

pencil-img

96

Dobro jutro.
Danes sem naredila test in je - user posted image user posted image user posted image
user posted image pa še vedno ni....................se pravi da imam cikluse pomešane.....žalostna user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2012, 06:05

clock-img

ta*mala

pencil-img

707

mene spika podobno kot pred m, ampak manj intenzivno oz. bolj v intervalih...ne ves cas

aviva? Kako je?

clock-img

19.09.2012, 06:41

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

ta*mala, mene isto, v intervalih, bolj me popoldan in zvečer.

clock-img

19.09.2012, 07:29

clock-img

ta*mala

pencil-img

707

IZVIRNO SPOROČILO: aviva83

Dobro jutro.
Danes sem naredila test in je - user posted image user posted image user posted image
user posted image pa še vedno ni....................se pravi da imam cikluse pomešane.....žalostna user posted image user posted image user posted image user posted image

a si mela prej redne? Mogoce pocakas se malo... al kaj?

clock-img

19.09.2012, 07:51

clock-img

srečki

pencil-img

356

aviva83 user posted image user posted image user posted image joooj pa sem bila že 100% da ti je uspelo. user posted image user posted image user posted image Pa si imela prej tudi že kaj pomešane cikluse?

ta*mala kako je pri tebi? tvoj dan d je že mimo a M še ni? Imaš tudi ti pomešane cikluse?

Oh ja tudi jaz sem upala, da bo kaj več rozik :(((Nas bo pa v oktobru kaj več.

No da malo poročam o sebi, jaz sem ta mesec dobila res grozne mazole in zelooo mastno kožo imam (tega ponavadi nimam) ups sop mi očitno čist podivjali hormoni ali kaj? Se še kateri to dogaja? user posted image user posted image se hecam, da sem spet v puberteti. Jeeeej res "kr neki"

clock-img

19.09.2012, 07:54

clock-img

_sonček

pencil-img

229

IZVIRNO SPOROČILO: curly

IZVIRNO SPOROČILO: _sonček

Zdaj sem bila na IUI, pošte za IVF/ICSI pa itak še 2-3 mesece ne bom dobila...

zakaj misliš, da ne? a so ti tako rekli? jaz sem kar hitro dobila in ko enkrat dobiš pošto, da greš v postopek kar hitro steče, počakaš M in greš v postopek! držim pestke, da bo že prvi uspešen! pri nas je bil, hb je ratalo v prvo...

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

clock-img

19.09.2012, 07:55

clock-img

_sonček

pencil-img

229

Žalosten je ta mesec user posted image  user posted image  nič dosti pluskov user posted image
Držim še pestke za vse, nekaj dni je še do konca septembra in upam, da nas razveseli še kak plusek user posted image

clock-img

19.09.2012, 08:04

clock-img

ta*mala

pencil-img

707

srecki, dan d je bil v nedeljo... m pa se ni... ceprav so prisotne bolecine kot da bo, ampak ni... to je sedaj prrvic, da mi zamuja, drugace je na 27, max 28 dni - vedno... tablet kt ne jemljem ze tri leta... prejsnji mesec ko ni nic ratalo je bila na 27. Dan...zdj je pa ni...

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem