Zadnji članki

Dojenčki potrebujejo vitamin D
Pomanjkanje vitamina D lahko vodi v rahitis, to je napaka pri razvoju kosti.
Motorika in razvoj

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro...
Zdrava prehrana
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

Lahko ti povem, da je osebje res super in da nimaš kaj skrbet. Tam si zato, da te "pošlihtajo".
Glede branja izvidov pa ... če bodo kaj našli, bodo itak odstranili, tako da je to spet samo še en plus, da boš lažje potem zanosila! Pa tudi to je, ponavadi po OP sledijo postopki, tako da lahko računaš na IUI oz. IVF/ICSI po posegu!
Držim pesti, da bodo čim lepše ravnali s teboj, da ti ne bo dolgčas in da ne bo preveč boleče! Skratka, mislim nate in komaj čakam, da prideš nazaj!!!
ampak 29.9. bom spet upala na
(3.krog), tako da ostajam v vaši družbi.
pride, biti brez menstrualnih bolečin... potem ko pa se 1x odločiš da prenehaš s KT je pa kar naenkrat vse novo.... bolečine, izcedki itd.... in seveda pri vsakem odstopanju od prejšnih
itd... vsaj pri meni je tako....
!!! kok me je pa to prizadelo
, še mal pa bo tko ratal da bomo mogle me ženske pri pogodbi podpisat da se roku 5 let odpovemo otrokom!!! zato me tako boli pri
kako more rečt nekaj takega, res da jih štejem 24 ampak usejn, najbolj me je strah tega k vidm tukaj na RR in okoli mene je polno žensk ki poskušajo in poskušajo pa ne rata! vem da si tega nesmem mislit, ampak stojim za tem bolje čimprej poskušat, ker tiktak prideš v 30 leta, da samo pogledaš kok gre eno samo leto naokoli!!!
vsaki dan ali pa vsaki drugi odvisno od časa
. Ampak dajem prednost moji ogromni želji po otročku.. se tolažim da ima vsaj moj redno službo. BO kar BO, jaz se že veselim da bom
.
ALI
)
NOSEČKE:
NAVIJAČICE:
danes točna kot ura.Ampak glavo gor in gremo v tretji krog
. Torej jaz sem se vedno na septemberskem seznamu in ne pričakujem 28.9..