No, pa da se še jaz pofočkam :)
Sem mamica 1 letnega sinka, ki nosečnosti ni načrtovala in je zanosila kljub obročku :) Zgleda, da sem super plodna :) Najprej nas je bilo seveda strah, da ni prišlo do izvenmaternične nosečnosti, nato sem imela v sredo pregled, kjer je u bistvu se vse res dobro izšlo. Plod se je zasidral V maternici in kar daleč stran od obročka, tako da mi ga je lahko G izvlekel in dejal, da naj plod ne bi bil ogrožen. Seveda je moja nosečnost še zelooo na začetku, sem tam nekje 6. teden. Bom imela pa kar redne in pogoste preglede, najprej zaradi same zanositve, če je vse ok, nato zaradi tega, ker sem v 1. rodila v 33. tednu. Sicer imam sedaj doma zdravega enoletnika, vendar si nikakor ne želim še ene take izkušnje. Tako, da mi bodo naredili cerklažo. Sem pa še na porodniški, vse do 13.1.... nato pa kmalu na novo :)
No, da sem noseča vem predvsem po prepogostih obiskih WC-ja, napetosti in na žalozt roznih slabostih. V 1. nosečnosti še vedla nism, da sem noseča, res nobenih znakov, trebuh mi je zrastu malenkost šele v 5. mesecu... sedaj pa kontra. Slabo da dol padem, vrti se mi, cela napihnjena... pa še živahno zverinico mam doma :) Ampak je vseen lušno
No, še moji podatki za seznam:
MalinaNina, 28 let, PDP 22.5., 2. nosečnost, doma že 1 otroček, naslednji pregled 10.10.
To je to.. več se tipkamo kaseje. Lep vikend vsem skupaj!