IZVIRNO SPOROČILO: majcicaklavdija
uf.... kok stvari jst se ne vem.....
Jz tud ne ;)) ampak je tak fajn, ko kaj novega zveš. Sploh me, ki bomo prvič rodile, se mamo še dost za naučit.
Punce kdaj se popek izboči in naredi tista črta po trebuhu? Men trebuh vztrajno raste, ko da sem že v petem mesecu, sploh zvečer. Mažem se tko tko, enkrat na teden. Me je pa tud na NS vprašala, če kaj mažem že, ker se vidi, da bolj švoh. Kupla sem si že kak mesec nazaj od dm-a babylove MAMA, mi je ker ql, ker se hitro vpije in je poceni. Mislim pa, da bom mazala ker pol še z Niveo Q10 plus, ki jo že skoz uporabljam. Se mi zdi, da je res tako, da kak je katera podvržena k temu in od velikosti otroka oz. od velikosti trebuha, kolk se ti koža raztegne. Škodit pa ziher ne more.
Glede spola pa meni kaže po kitajskem punčko, kožo mam tud katastrofalno, ful mozoljev, sploh po vratu pa jih prej nisem nikol mela (no kakšen že kje pa kje). Nardil so se mi pa že preden sem sploh vedla, da sem noseča, pred testom. In zdaj ker pridno vztrajajo. Upam, da s porodom to izgine. Na nuhalni je tud rekla, da bo punčka. Kakšne druge vraže pa še nisem sprobala. Ko bomo rodile, bomo ziher vedle kaj mamo ;)
Slabosti so pa pri meni čedalje huje, se mi zdi... Zdaj ena dva tedna, se dosti bolj pojavljajo in sicer proti večeru. Bruham sicer ne, nekak probam predihat pa lovim takrat svež zrak in se osredotočim na jagode...

ne vem zakaj, ampak mine

. Najhuje mi je pa zmeraj, ko grem na bencinsko, ne prenašam vonja bencina, nafte... in pa najbolj mučno opravilo mi je umivanje zob!! Moti me krtačka, voda, pasta... VSE! Tako, da zjutraj s tako muko umivam in še to bolj površno, ker drugače bi verjetno trikrat vmes bruhala. Kaj se to vse spremeni, ne moreš verjet ;) Ampak jz to vzamem vse v zakup, samo da je vse ok, da bo bebika zdrava!!