Na zunaj sem vesela, pozitivna oseba, zadovoljna s sabo in s svojim življenjem, v sebi pa se borim in trpim.
Daj ven! Pravi prijatelji te zato ne bojo zapustili in takrat ko ssmo najbolj iskreni, takrat tudi najbolj pritegnemo iskrene ljudi in tako imaš najboljše možnosti:). NI treba bit ves čas nasmejan! To sem vedno govorila prijateljici, ki se je tudi strašansko trudila dajat pozitiven vtis, v sebi pa trpela - kot bi tebe brala, čisto isto. Meni je sicer povedala, vendar ji je šlo ogromno energije za to, da je ohranjala fasado pred vsem ostalimi, celo pred starši...
Nič ni narobe, če si kdaj nesrečna, žalostna, potrta, jezna, če kdaj znoriš, če se zjokaš in nič ni narobe, če kdo to vidi. NI se treba sramovat čustev, tudi če niso iz konca pravljice (na sredi pravljic tako vsi jokajo ali se bojijo). Dobro je, da se boriš. Bori se dalje, ne daj se, vseeno pa premisli, kaj te vleče dol.
Verjetno misliš, da če ne boš na ven delovala vsa vesela in zadovoljna, te pa nihče ne bo maral. Res nas dostikrat potegnejo veseli ljudje, vendar pa nismo stroji in če se nekdo odpre in pove po pravici, kako se počuti, te tudi to pritegne - pogum, da si to upa, če ne drugega. Eno je jamrat, pa nič naredit, pa obupavat in vdajat in samo morit vsem okoli. To res ni ok. Dat ven, ne igrat fasade in se borit, je pa čisto nekaj durgega in za moje pojme dobro.
ali pa je bilo ok, pa sem jaz potem, ko sem samo začutila, da bi lahko kaj več bilo, pobegnila
Razišči, zakaj pobegneš. Česa te je tako strah? Če je bil en človek do tebe tak, kot si nisi želela, ni nujno, da bojo vsi naslednji! Ljudje včasih delamo traparije, včasih smo čudni - pa nismo zato vsi slabi. Daj svetu priložnost:)
Kar se kil tiče: če tebe moti, probaj shujšat, samo kile pa niso razlog, da ne bo mogla najt fajn fanta, saj tudi ne iščeš nekega najstnika, da bi se postavljal s tabo... Ja, gotovo imajo lepši ljudje večjo izbiro, ampak postaja pa to z leti vedno manj pomembno, se mi zdi.