IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Kaj je torej tu tako zelooooo različno? Ker mi resnično ni jasno!
Razlika je v tem, da ni problem tule predmet nakupa ampak dejanje samo. Sploh ne gre za vsoto, ki jo je partner placal, ampak za to, da ji ni povedal. Razlika je v tem, da ti govoris o posledici, jaz o izvoru. Izvor je v odnosu med njima, v nepravi komunikaciji, posledica tega pa je da se sam obnasa kot se, da zapravlja, ko bi moral sparat, da se ne posvetuje z njo itd.
Razlika je tudi v tem, da si ti zgleda odgovorila mateyki, jaz sem razumela da gre za problem, ki ga ima anonimna.
In razlika je v tem, da si posmehljivo prevzela moj citat za nekaj kar ni blo namenjeno v taksnem kontekstu. Do mnenja imas vsekakor pravico, tako kot imam jaz pravico opozorit na to, da ni potrebno bit posmehljiv.
S sanjami ni nic narobe, Shakespeare celo pravi, da je ves svet samo sen. Tudi to, da si kdaj drznis bit drugacen od drugih ni nobena napaka, pa ceprav se Slovencem zdi, da moramo biti vsi v povprecju. Bistvo je, da so marsikatere sanje dosegljive, ce se ljudje k temu odlocijo in imajo podporo v najdrazjih. Do tega pa pride s tem, da te ni strah odlocitev in da imas odnos, ki temelji na komunikaciji in zaupanju. In tukaj pa res ni razlike med eno in drugo temo, priznam,