cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Barefoot hoja/tek...

clock-img

20.09.2012, 13:02

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Še malo, pa nam bo en hud podjetnik na police športne trgovine naložil barefooot čevlje... kar bo izgledalo identično, kot prazna polica in nam bo nabil ceno 19,90 eur. Ziher se bo kak junak našel in jih kupil user posted image

clock-img

20.09.2012, 13:19

clock-img

mokasinka

pencil-img

6

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Vse lepo in prav, ampak s tem lahko tečeš po ravno ravnem terenu. Ali se motim? Kaj pa po kamenčkih, takšnih da je vmes tudi kakšen špičast user posted image oz. po takšne pravem traktorskem kolovozu?

Moj je bil letos na Triglavu z njimi... In to je bil gor prvič v življenju (sam upala sem, da ne bo šlo kaj narobe, saj bi znali reševalci še kako hudo kazen napisati). Večinoma pa itak teče po gozdu in neurejenih poteh - to mu izredno paše. Pravi, da vsakič dobi odlično masažo stopal in ker je ogromno točk na podplatih je mogoče kak pozitiven učinek še kje drugje.

clock-img

20.09.2012, 16:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.09.2012, 16:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

21.09.2012, 08:33

clock-img

mokasinka

pencil-img

6

Me je moj včeraj poučil, da Vivo Barefoot nimajo ocene 10 ampak 9-9,5. Da oceno 10 ma samo gola noga (brez vsega). Me je kar presenetil, ko je eno tok filozofsko vn butnil user posted image .
Pa še tale video je rekel naj objavim v razmislek - če druga ne je tip luštkan user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=3nwbzpyterI

Ga pa drži tale movnat - k sreči je taka cena, da ne pride v poštev:
http://www.youtube.com/watch?v=SKGF-ErsJiI

clock-img

21.09.2012, 09:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

21.09.2012, 10:47

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

aha, vidim da se greste bosonoge back to the nature bušmane - et tu tulči?? user posted image

clock-img

21.09.2012, 12:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

21.09.2012, 21:48

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Bi vam pokazala moje berfutke pa ne znam več slike pripopat... user posted image

clock-img

23.09.2012, 10:56

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ha, mokasinka - tele vivo barefoot superge sem pa celo jaz zadnjič gledala user posted image ful so sci-fi user posted image

Mi jih imamo vsi in lahko samo rečem, zakon!!!!!!!!!!! Do zdaj sem malemu kupovala geox in crocs, zdaj pa bodo te na sporedu, tako poletni, kot supergiceuser posted image user posted image . Mehki, udobni, ne smrdijo noge, super.

Aja tečt pa še nisem šla z njimiuser posted image mi jih je škodauser posted image

clock-img

23.09.2012, 23:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem