Frodo, sem še 1x preletela, ampak nimam občutka, da se punce ne bi ukvarjale z otroki in jih hotele pač kupit z darili. Meni se zdi, da je lahko darilo prav obljuba časa - in to največ šteje.
Naš je zelo sprecifičen glede tega in odgovori v smislu - ati in mami se imata rada, ravno ne zaležejo
Saj nisem rekla, da ga moraš flancat. Rada imam tudi brata, pa z njim ne mislim met otrok

. In to, da maš nekoga rad, ni dovolj;). Če bi bilo, ne bi bilo tu enega celega foruma... Zato midva poveva po pravici.
Punci vesta vse o semenčecih (te so sploh simpatiš s tistimi repki;) in jajčecih in tudi kako semenčece pride tja, kamor mora - torej v maternico (nisva komplicirala še z jajcevodi;). Saj to pa res ni nobena taka reč - vsi to delamo;). Lepo ti to prikaže knjiga Lukec dobi sestrico, čeprav sva midva to najprej kar sama razložila, potem sem pa našla v svojih škatlah to knjigo in je tudi med bolj priljubljenimi. Ne vem zakaj bi bilo tako strašno, če otrok ve, da ko se imata starša rada, se crkljata in lupčkata in potem da oči lulčka v mamino luliko, kar je obema zelo všeč in tako lahko nastane dojenček;). Meni so tudi tako povedali, pa nimam nobenih traum;). Se mi zdi, da bolj ko si sproščen, boljše je. Pa po 5ih letih gledanja raznoraznih genitalij in procesov parjenja, se mi naš ne zdi tako zelo edinstven, da bi glih zardevala zraven;).
Res pa je, da sta bili punci ful firbčni glede vsega, kar se tiče nosečnosti in poroda in sta spraševali vse živo, naprej pa nazaj in ko jima je lubi razlagal, da se otroček v bušiju hrani in diha po taki cevki, ki se ji reče popkovnica in ko pride ven, je ne rabi več in jo oči prereže... sta pol pozabili in vse skup malo poenostavili - da oči mami luli prereže, ko pride dojenček

. Lubi se je kar zgrozil, ko je to slišal

.