Dobro jutro čveke,
jutra so res zame bomba od energije. Ob 12h sem že na 50%, zvečer pa je vsak dan poglavje zase. Včeraj sem dop itak šla s tamalo dat urin v LJ. Prišle ob 12h nazaj. tamala ni hotla jest, Pol sem se matrala 45 min, da je zaspala. Mi je vse živce pokravžljala. Jst pa tako zmatrana, da bi spala v stoje. No ko je zaspala, in sem se po 16 min odplazila v splanico se je lumpa zbudila čz 40 min. Itak jst sem ravno v tem času zaspala sem bila ko avijon. Nisem vedla niti kje sem, kateri dan je. Pol se je driska drla do 4h. Odklop vam povem. Jst sem se itak znesla še nad možem, ni bil sicer nič kriv. A reku je, da pač življenje niso samo rožice...., ha ha mođški res ne znajo. Da tako pač je... Pa me zanima kako bi blo če bi bil on en teden pred rokom pa cel dan tamalo mel ko je sitna. Sam on je relist bi verjetno samo reku bo že... No jst sem padla v jok, sem hlipala ko kaki otrok,...., sem se smilila sama sebi da je kaj... No sedaj se temu smejim, a zvečer bo verjetno isto
.
Dans čakam mami, da mi pride pomerkat Laro. Jst pa v LJ na ctg, uz..., kaj jst vem še kaj. Smo zakurili spet danes. Tuki gor je ene 6c, zima res. Sem pripravila še enega pajacka če se tamali ravno v snegu rodi:)
Ursonok: A se kaj dogaja, dans se še nič nisi oglasila.Upam, mater jst sem že takoo sita tega trebuha. Pa mislim, da vse neki računamo na tega 25, pol bo pa res gožva v porodnišnici
. Glede statusa je res sranje, jst pojma nimam, niti ne poznam nobenga kulturnika. Je pa res, da teh papirjev se ti res sedaj ne da rihtat, verjamem. Upam, da se ti še kaj da. Sem se pa včeraj napokala jabučkov, češenj, jagod. Danes me vsa koža srbi, itak k ne znam pravi cajt nehat, se jezim sama nase.
Zoja83: Ma sranje tole s plodovnico. Meni bodo merli danes kok jo je še. Samo glede na to, da je mali še dokaj aktiven ni take panike. Je pa res čudno če jo praktično kao ni, da ti takole čez en teden dajo CR. Upam, da se začne kaj dogajat, drugče pa res najbolj kar v porodnišnico. Samo nekaj za vsako klinčevo stavr je treba **** in težit pol te pa resno jemlejo. Ko si prijazen ne dobiš ničl, samo tok. Drži se....
Čestitke
vsem ki že pestvate, sem vam fouš, da je kaj....
Nič, grem se pripravit za v LJ, tamala še spi. Pa, da me ne prehiti.
Držite se, pa ne rojevat, zdej sva midve z Ursonok na prednostni listi
.