Ta RR
. Ma me je zdaj ta
zaj...
. SEm imela cel esej spisan, pritisnem "potrdi" in mi RR javi ERROR. Pol mi ga pa še odpret ni hotel sto let
!
Tako, da mi zdaj glih ne da še enkrat vse pisat, bom bolj na kratko...
Sem iz P, kamor sem se šla menit glede porodnega načrta. Kaj je izvedljivo in kaj ni realno pričakovati. Ta manever je izvedla moja kolegica (tudi junijka) in je rekla, da nimajo nič proti. Malo mi je bilo sicer nelagodno, ker vseeno nisem vedla, ali niso imele nič proti samo pri njej ali v splošnem
. Ampak sem naletela na eno takoooo prijazno babico, s katero sva šle čez moj porodni načrt in vse pokomentirale. CTG je rekla, da odpade, da ga ne bi imela, lahko pa ga nimam v 1. porodni dobi; kar je v bistvu krasno, ker me je itak samo takrat motil, da se nisem mogla sproščeno gibat. Za vse drugo, kar sem imela napisano je pa rekla, da se da zmenit oz. da je pri večini stvari kar rutina, da tako naredijo (predvsem me je matral preščip popkovnice – da bi počakali, da neha utripat) – ampak na koncu je pa dodala – Vsaj jaz tako delam. !? Joj, kako upam, da bom na njo naletela! Je bila tako prijazna. Potem sem ji pa še potožila, kako nesranem je bil zdravnik pri drugem porodu in me je tako razumevajoče gledala in me nežno po roki trepljala, da se mi je od vse prijaznosti kar milo storilo in sem začela točit krokodilje solze
. Ona pa mi je samo rekla, naj dam le ven iz sebe. Saj nisem vedla, da imam kej v sebi
. Sem mislila, da sem že zdavnaj prebolela. Čeprav me je bilo pred njo malo sram, da sem se takole pojokcala, se zdaj veliiiiko boljše počutim
. Zgleda, da sem preskočila še zadnjo (psihično) oviro in se počutim pripravljena it rodit.
Dvojčica6, VSE NAJBOLJŠE
! Mislim, da je najboljša želja, ki ti jo sedaj lahko zaželim en ekspresen porod, tak brez šivanja
.
papa