Ojla,
končno mi je odprlo okence!
Sover,
vidim, da tudi ti še tu strašiš
Mi smo za odtenek bolje, čeprav sem ful slabotna, še imam drisko tu in tam, po vsem, kar pojem, me zvija. Srce mi razbija in zaspana sem - bo treba po zajtrku malo zadremat.
Res bi šla na sprehod, ker sem bila včeraj cel dan doma, ampak se bojim, da sem prešvoh
Saša
ma tudi še enega sinčka sprejmem, samo naj se že rodi
Kar se sprehodov po porodu tiče - tudi jaz moram bolj počas, ker me porod kar zdela. Vsaj do zdaj je bilo dvakrat tako. Čista revolucija za telo.
Kaj sem še hotela ... aja, horoskop - dvojčki:
ja, se strinjam z opisom, res so inteligentni, bistri, zabavni, a mene najbolj moti ta njihova "nesposobnost", da navežejo globlje vezi - z ljudmi in stvarmi. Imam par kolegov, recimo eno še iz srednje šole: tam jo je zanimala biologija, potem je tik pred vpisom na faks ugotovila, da jo bolj zanima kemija, študirala dve leti, ni šlo, ugotovila, da jo v bistvu zanima umetnostna zgodovina, prešaltala na FF, tudi tam ni šlo, nakar je ugotovila, da jo v bistvu zanima komunikologija - in je pristala na FDV. Ali je končala, ne vem. Vmes je kelnarila, imela željo, da bi odprla svoje bife. No, namesto bifeja se je vrgla v turizem, začela voditi po Španiji in Italiji, si našla še nekega Španca, velika ljubezen in oh in sploh, nakar je šlo vse po gobe, začela je voditi v Grčijo, se zaljubila v to deželo in hkrati ugotovila, da je pravzaprav lezbijka. Imela punco precej dolgo, s krajšimi prekinitvami ... Zdaj ne vem, ali sta še skupaj ali ne. Skratka, vmes je odprla nekakšen grški center ali ne vem kaj v Ljubljani. Morda je še vedno s to punco, lahko je pa tudi že poročena in z otroki - ne bi se čudila.
Skratka
Dvojčkov jaz ne dohajam!
Sama sem namreč bikec, čisto nasprotje, močno se navežem na (malo) oseb in stvari, in to do konca, že od nekdaj vem, kaj bi rada počela in kaj "sem jaz", to poglabljam in minimalno širim.
Ne trdim, da je moj princip "boljši" ali "slabši" - v naših časih je zagotovo bolj prakitčno (in cenjeno) biti vsestranski, nenavezan na stvari, ljudi, poklice, bolj prilagodljiv itd itd. Ampak meni je to tuje in tega sploh ne razumem. Takega partnerja recimo ne bi mogla imeti, ker bi me spravil ob pamet.
Kako bo s takim otrokom - we'll see.