writing-img

RE: Junijke 2013

clock-img

09.01.2013, 07:47

clock-img

ninocka26

pencil-img

393

Tigrica če si iz LJ, ga lahko sprobaš pri meni, drugače ga imajo pa v živo tudi v Lesnini. Jaz sem ga sicer kupila v Luškarni. Kar se pa doktorata tiče, meni so bili preko neta vsi fenomenalni, ko sem prišla v trgovino sem bila pa vedno razočarana. Na koncu sem vzela tega, ker me je že priganjal čas (konec maja sem ga dobila, 6. junija pa rodila) in ker mi je bil všeč, pa še super se zloži.

clock-img

09.01.2013, 09:20

clock-img

ursonok

pencil-img

1354

Živijo,

mi smo danes super spali - Abelček je spal 11ur v kosu user posted image . Tavelika sicer manj, a tudi ni bilo slabo. Jaz sem se pa zadnje par ur samo še premetavala v polsnu, ker me je ful lulat tiščalo, pa se mi ni dalo iti. S polnim mehurjem je pa tudi spanec bolj zanič user posted image .

Ugotovili smo, da Abel za dobro in dolgo spanje potrebuje ogromno hrane (dvojno kosilo) čez dan + mora biti popolnoma zdrav + noben zob mu ne sme rasti. Zahteven človeček, a ne? user posted image
V vrtcu so rekli, da se mu sploh ne vidi, da ga cel mesec ni bilo - bil je noro dobre volje, režal se je ves čas, po zajtrku mu je toliko dogajalo, da ni hotel spat in je omagal šele po dvojnem kosilu, ob 12.30. Jaz sem ponj prišla malo pred tretjo in sem ga morala zbudit user posted image .

No, ne bom prehitevala in nakladala o otrocih ... vrnimo se k nosečnosti user posted image Pri nas vse ok. Tj. počutje.

Kreme
jaz sem si nabavila neko homeopatsko mazilo, firma Dr. Schlussler. Tabletke in mazilo št. 1 - Calcium Fluoratum D 6. Naj bi se mazal dvakrat na dan, ampak jaz sem lena, tako da se navadno le enkrat (po plavanju), če pa ne grem plavat, pa še to ne user posted image .
Zdaj imam po dveh nosečnosti le dve minimalni strijici na obeh straneh trebuha, a se ju sploh ne opazi. Moj pravi, da jih sploh ni, a jaz jih vidim :)
Drugače imam pa karitejevo maslo s šipkovim oljem. Tudi ok. Zdaj jo uporabljam predvsem za obraz.

Ursika,
torte dela moj, tako da ti težko napišem kak recept. Tule ti nalepim še našo zadnjo specialiteto, "raw cheese cake" (seveda brez mleka, skute itd.). Recept je baje našel na you tubu. Torta je ZAKON, ampak je ful nasitna, jaz sem včeraj pojedla tri kose in sem imela toliko energije, da sem 60 minut plavala ko nora. No, pa še malo me je trebuh bolel zraven. Pa mozolji so se mi spustili (verjetno zaradi preobilja orehov) user posted image . Se bom danes skušala ustaviti pri dveh kosih user posted image

user posted image

Drugače že pridno delam, čakam, da se vrne moj (je peljal otročad v vrtec in šel mene naročit na pregled konec meseca - priden, a ne? user posted image ), potem pa zajtrk + Odmevi (vidim, da se je začelo nekaj protikorupcijskega dogajat, kar zanimivo user posted image ).

Bodite v cvetju! user posted image

clock-img

09.01.2013, 09:31

clock-img

girl79

pencil-img

416

Čao souser posted image user posted image ,

Evo se javljam malo z dopusta...aja ne na bolniški sem user posted image user posted image ...ej nama je z Nežko tolk luštno doma, da v bitvu sploh ni pošteno da me zdravstveno varstvo plačuje za to user posted image user posted image ...Zdajle že 2 dni zapored ponoči spi kot bubica, zjutraj me sploh ne kliče, ampak lepo sama zleze iz postelje, poišče 3 igrače in pride v spalnico, potem sicer vsakič vpraša kje je ati in ji povem da v službi, potem eno igrače vrže na tla eno da meni tretjo sebi in se še malo cartava v veliki postelji user posted image user posted image ...ja, mislim da mi tudi na porodniški ne bo hudega oziroma ne bom čisto nič pogrešala službe user posted image user posted image Včeraj sva pekli piškote - so čisto brez sladkorja, na načeloma naj bi jih na koncu potresel s sladkorjem v prahu, ampak so meni boljši kar brez, Neža in ati se pa tudi ne pritožujeta user posted image

Lethe - ja zuporabljam od DMja kakavovo maslo, veliko jih tudi pohvali karitejevo maslo iz Locitane - ampak je cena precej zasoljena....no ker pa trenutno ne vem kam sem dala kakovovo maslo, ali pa ga je Neža kam "pospravila" se pač namažem s katerimkoli mlekom za telo, ki ga najdem...

Nič, moram it malo pospravit- se je tašča najavila na obisk user posted image ...verjetno ima občutek da zelo trpim revica boga ko sem noseča pa še otrok bolan in ima občutek dolžnosti da pride malo pogledat user posted image ...no ja saj Neža je full vesela da pride, jaz pa majčkeno manj user posted image

Lepo se mejte user posted image

clock-img

09.01.2013, 09:44

clock-img

ursika_ursi

pencil-img

316

Mmmmmmm, ursonok, tale torta zgleda fenomenalnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bom malo prebrskala po netu in youtube pa mogoče najdem kaj pametnega.

Drugače pa sem ravno od zdravnika, itak spet čist razočarana kot vedno. Izvedela sem tisto, kar že vem, da imam suh kašelj, a bejž no.. Pljuča so ok in vse ostalo, tako da mi je rekla naj si kupim slezov sirup, kakšne pastile in naj čaja veliko spijem- kot da tega ne bi vedla že prej. Meh, ta noč je bila katastrofalna, spala nisem NIČ!!, kašljala kot nora, čeprav sem si dvignila vzglavje, nič ni pomagalo. Se mi zdi, da me po teh pastilah z lišaji še bolj žgečka v grlu. Sem začela še kamilice inhalirat, takrat je pa res zakon, ko mi tista para v nos sili, se počutim čisto superuser posted image

Aja, ko sem povedala zdravnici, da sem nosečka, me pogleda z ogromnimi očmi in reče ''''Ja, kje pa imate trebuh? STe še čisto na začetku, a ne?'''' Ja, ne, že skor na polovici in pol me je res tako čudno gledala, da sem re prav debilno in mučno počutla. In valda, spet psiha. Sem se čist razjokala, ko sem prišla v avto.
Potem pa še v lekarni ista zgodba ''''A noseči ste? Joooj, se vam pa nič ne vidi, ste takšen drobižek.'''' Mislim, a bi res mogla bit že zdaj kot kit??? Saj za to bo še čas. In v tej paniki sem šla prej na Bolho poiskat Angelsound, zdaj pa čakam, da mi punca odgovori in ga kar vzamem. Vglavnem, ne ravno super danuser posted image

Glede kremic pa sem jaz konec decembra nabavila kar olje od Makadamije od Afrodite in se s tem namažem, ko sem še mokra. Si nekaj časa masten ko žolca, ampak na cunjah se pa nič ne pozna.

< Sporočilo je popravil ursika_ursi -- 9.1.2013 9:46:28 >

clock-img

09.01.2013, 10:16

clock-img

*sončka*

pencil-img

15

ursika_ursa veš da imava isti "problem" glede velikosti trebuha. Že od treh sem slišala da to sploh ni pravi nosečniški trebuh. Hm Hm. glede nato da sem bila pred nosečnostjo ploh in nisem imela nič trebuha se mi zdi da se že pozna. Itak pa nosečke komaj čakamo da se nam kaj pozna in to s ponosom pokažemo.

Ni pametno preveč razmišljati o tem. Jaz sem po tisti grdi izkušnji s Strahovo naredila en klik v glavi in sem se enostavno odločila ignorirati razne opazke na ta račun. Itak ostaja tisti mali črviček, zaradi katerega potem študiraš vse sorte ampak se vseeno probam čim manj obremenjevat. Mož je priden, vsak večer posluša na trebuščku in pravi da se sliši tako kot takrat ko se potopiš pod vodo in je poleg tebe še nekdo, ki dela mehurčke. Čeprav jaz še nič ne čutim. Sem pa v 16 tednu. čez 14 dni imam spet pregled in prav nestrpno pričakujem srčka. To je prva stvar, ki jo pogledam ko mi dela uz. Če srček lepo bije.

Angel sound je pa tako - bi si ga izposodila da vidim kako to deluje, lahko je pa nakup tega dvorezen. Prvič zato ker ni nujno da se vedno sliši otrokov utrip in si potem lahko zelo paničen, po drugi strani je pa super poslušati srčka.. Jaz bi samo enkrat rada slišala s to napravico otročka, potem pa bi dala mir. Nočem je kupiti ker vem da mi bo psiha še bolj delala kot pa mi že..

Pa lep dan vam želim. Za spremembo je tudi v Lj sonček user posted image

clock-img

09.01.2013, 10:28

clock-img

majčula

pencil-img

57

jutro...

Tudi mi smo danes spali noro dobro. Zadnje par dni je bila tako nemirna, zbujala se je , jokcala, očitno je skoz nekaj sanjala... Smo pa kar razvajeni glede spanja, saj je prava zaspanka, tko da dva taka ziher ne bosta user posted image user posted image ... se že pripravljam

mazanje jaz sem sicer bolj lene sorte za mazanje, prva nosečnost niti ene strije na trebuhu... Tokrat sem si vzela kar karitejevo ploščico (brez vonja) v stendersu, je veliko ceneje kot l'occitane in meni je čist OK

isofix te nastavki so nekje 100,00EUR... meni se zdi čisto stran vržen denar... je pa pa res, da je bolj komot ker lupinco samo natakneš in je, ampak, ko se navadiš zapanjenja s pasom ni nobenega problema. Tudi stolček lahko fiksno zapneš s pasom, da se ne premakne niti za milimeter, če znaš user posted image , pa tudi ven ga ne daješ vsak dan user posted image .

clock-img

09.01.2013, 10:38

clock-img

sover

pencil-img

515

uuuu, ursonok, tale torta pa zgleda prav pregrešno. Joj, še dobro, da bo kamlu malica user posted image

Mazanje - jaz imam organsko kremo MiEssence prav za nosečnice:
http://miorganicproducts.com/babycare/belly_and_breast_balm.php
Sem jo uporabljala že prvič, pa sem dobila samo dve striji v zadnjem tednu (mislim, a je blo treba user posted image ). Zdaj prakticiram enako. Aja, s tole se mažem sam po trebuhu in bokih, ker je predraga. Za preostalo imam navaden losjon ali mleko.

Trebušček - prav danes smo se s sodelavkami pogovarjale na to temo. Mi pravi ena: "Ti imaš pa prav majhen trebušček" in ji druga odgovori:"Joj, ne smeš tega nosečkam govorit, ker bodo užaljene."
No, jaz nisem prav nič užaljena zarad tega (čeprav se mi zdi, da moj trebuh sploh ni tako majhen). Je z manjšim trebuhom bistveno lažje shajat kot z velikim. Poznalo se bo še dovolj in tudi trebuha bomo site čez glavo. Verjamem, da ste vesele in da bi to rade pokazale svetu, ampak poskusite take komentarje vzet pozitivno.

clock-img

09.01.2013, 10:43

clock-img

majčula

pencil-img

57

ursika_ursa nič se ne sekiraj zaradi trebuha... enim začne prej, drugim kasnej, ene imajo velike druge malo manjše.... Res pa, da smo vse veliko bolj občutlive v tem obdobju...
Moj možek je včeraj prišel domov iz Münchna je bil tam od sobote, skopal tamalo, saj ga je komaj čakala in se odpravil na košarko (KOT VSAK TOREK), ampak jaz sem čist ven padla in bila totalno užaljena s čist solznimi očmi... in potem sem razmišljala, da je v bistvu čist brez veze tole moje jokcanje, saj grem samo na košarko. Ah občutljiva za znort....user posted image user posted image

clock-img

09.01.2013, 11:01

clock-img

Tigrica86

pencil-img

401

ninocka26, hvala za info,da jih imajo tud v Lesnini :)

Joj, js se pa sekiram ker imam ze ful trebuh, prvic se mi do 6m ni skoraj nic poznalo, se je dalo prekrit s puloverjem, zdaj pa to ni mogoce :S Nikoli nam nic ne pase, kajneuser posted image

clock-img

09.01.2013, 12:39

clock-img

andreja_p

pencil-img

430

Lep pozdrav vsem skupaj!
Mi prejšnjič ni hotelo odpreti okenca da vam napišem kako je kaj pri meni.Bom pa tokrat.
2.1 sem imela pregled in otročiček lepo napreduje.Sicer je spančkal in se ni dal motiti,ampak sva ga vseen pregledale in izmerile brez problema.Je že pravo lepo malo bitje.Pa še pogledali sva med njegove nožice,in videli spol,sam ni še 100%,tako da počakamo do morfologije,7.2.
kg do sedaj sem se zredila za 20dag.Ni mi sicer jasno kako to,ko pa kar naprej jem.Počutim se pa tudi vredu in nimam slabosti,tako kot na začetku.
voziček ker bo to najin prvi otrok,ga še nimam doma in tud ne vem katerega si bi kupila.Za enkrat še nimam ideje katerega bi imela.Me pa zanima nekaj:je mogoče katera vzela preko paketa,ki ti ga da država?Jaz sem ga gledala pa premišljevala,da bi vzela kar tegale,pa ne vem če je zraven še košara al sam športni del.Bom vesela še ve katera kaj več o tem.Ker ostalo dobim od žlahte,mi je brez veze uzeti nekaj,kar že imam,tako mi je denar stran vržen.
brcike jaz sem v tem tednu začutila,da se nekaj premika,ne vem pa če so to brcike.Je tako rahlo,da sem res v dvomu.Ponavadi čutim,ko sem pri miru in to večkrat na dan.Je mogoče to to?Sem pa začela malo bolj pažnjo polagat na to,ker moram potem povedati,kdaj sem začutila prvič,mi je dala ginekologinja domačo nalogo.
Mazanje jaz sem kar pridna kar se tega tiče,vsak dan po tuširanju se namažem z oljem,za strije.Pridno pa tudi papcam folno pa omega3,ki je priporočljiva za otrokove možgančke.Ker sem pa močno slabokrvna imam že tudi dodatek železa v obliki sirupa,ker me tablete še bolj zapirajo,že tako imam problem s prebavo.
Imejte se lepo,pa pridno božajte svoje trebuščke.L.p.

clock-img

09.01.2013, 12:48

clock-img

mojci13

pencil-img

50

Ej nosečke,

Glede trebuščkov nič skrbet, bodo že zrastli. Sploh tiste, ki ste prvič noseče, je to normalno. Meni se zdi, da sem taka kot bila že 6 mesecv noseča,...je pa res da bo to moj 3. pikec. Pa sploh je lažje z majhnim trebuščkom. Mene ful vezi spodaj bolijo, sploh ker v službi skoz sedim.

Ena je spraševala glede otrdevnja trebuha. Tudi meni občasno otrdeva...če kaj pretirano pospravljam, če dlje časa hodim...in pa pri SO.... pravi moj ginekolog da je to normalno, če se ne pojavi večkrat na dan.

Jaz še vedno čakam na izvide ACuser posted image .

Lp

clock-img

09.01.2013, 12:53

clock-img

ursonok

pencil-img

1354

Zdravo,

Majcika,
znižanje v Desigualu je takole:

user posted image

O kakšnih konkretnih cenah pa morda pozneje, če kdaj zaidem tja ...

Vidim, da vas je glede kg večina zelo pridnih. Khm. Mi bomo videli čez dobre tri tedne - pregled imam 1. februarja ob 11h. Takrat bom že 23+6 dni!!! (Po zadnji M malo manj, 23+2). Šit, kako gre hitro ...

Jaz sem po zajtrku in sladici postala totalno zaspana, vidim, daje čas, da grem plavat. Potem pa po najmlajšega v vrtec! user posted image

clock-img

09.01.2013, 12:56

clock-img

ursonok

pencil-img

1354

Trebuh
jaz imam ogromnega in me to nič kaj preveč ne radosti user posted image . Gre pač le za raztegnjene mišice ... in 3. nosečnost. In malo genetike (se tolažim) user posted image . Skratka, vsekakor imam trebuh večji, kot pa si ga zaslužim za 21. teden!

Otrdevanje
meni je nekaj časa nazaj tu in tam, zdaj pa nič ne čutim. Prav tako me nič ne veže itd. Sploh, kot da ni nič. Le po SO imam en dan ful izcedka, potem je pa ok.

Majci,
ne skrbi, če je bil hitri test ok, bo tudi AC ok.

clock-img

09.01.2013, 14:23

clock-img

mojci13

pencil-img

50

Ursika_Ursi.....
Če imaš možnost si nabavi od Justa materino dušico. pri nas je to edina stvar, ki jo uporabljamo med prehladi, lahko že pri dojenčkih. Namažeš se po prsih in hrbtu in ful pomaga. Jaz sem bila med prazniki bolna in me je ful bolelo v prsih, pa ponoči sem ful kašljala. Po dvodnevnem maanju mi je odleglo in sem se takoj začela izkašljevati. Moj tamlajši kar sam reč, ko kašlja, da naj ga namažem. Se pa ne dobi v prosti prodaji, ampak mislim, da je tako dosti poznana zadeva, če koga povprašaš.

lp

clock-img

09.01.2013, 20:00

clock-img

sover

pencil-img

515

V zvezi z Justovo materino dušico samo eno opozorilo: krema je kar močna, zato jo prvič uporabi v čim manjši količini oz. če se le da testiraj na podlahti. Naš Lenart je pri 9 mesecih dobil čisto pordelo kožo na prsih, ko sem ga namazala.

Otrdevanje - meni zaenkrat samo po SO. Pri prvem mi je kasneje tudi kdaj vmes, ampak dokler ne gre za otrdevanje v rednih intervalih za daljše obdobje ni panike.

clock-img

09.01.2013, 20:07

clock-img

sonce987

pencil-img

175

andreja p-če se prav spomnim, je vlada ukinila državno pomoč ob rojstvu otroka-to je bil eden izmed varčevalnih ukrepov. Upam, da se motim, ampak se mi zdi da se ne...

danes sem imela pregled. vse je ok, spol se ni videl, ker je imel prekrižane nogice. upam, da se bo kaj bolj razkazal čez mesec na morfologiji.
So me pa seveda stehtali in nisem preveč ponosna, sem se zredila 5 kg, sem pa 16t0d noseča. nimamo kaj, nazaj ne moremo spreminjati stvari.

mi je pa ginekologinja odsvetovala dvigovanje sina, ker me velikokrat peče v trebuhu. ampak ne vem še kako bom to izvedla...moram res probat vedno s počepa dvigovat...

clock-img

09.01.2013, 20:47

clock-img

Tigrica86

pencil-img

401

Pomoc ob rojstvu otroka je sicer se, a glede na dohodke se tistim v 7 razredu in vec ukine, vsaj tako je meni znano.

clock-img

09.01.2013, 22:08

clock-img

Sonce32

pencil-img

76

sover, kje se da kupit to kremo, ki jo omenjaš - MIessence, in kaka je cena? Sem ti poslala ZS, pa ne vem, če si ga dobila. user posted image

clock-img

10.01.2013, 08:28

clock-img

sover

pencil-img

515

Sonce, sorry, res nisem nisem videla ZS. Kremo kupujem na tej spletni strani (slovenski): http://dr-ecoplus.com/negaotroka/organska-kozmetika/belly-and-brest-balm-miessence.html

clock-img

10.01.2013, 09:03

clock-img

Lethe

pencil-img

437

Dobro jutro.

A še katero kdaj boli glava? Mene že tri dni kar naprej user posted image Drugače pa me skoraj nikoli, res samo nekajkrat na leto, krajši čas...

Hvala za nasvete s kremami in mazili, si bom kupila še olje/maslo. Jaz uporabljam čisto navadno mleko za telo, ki je načeloma za dojenčke oz. otroke (brez dodatkov in vsega), vmes pa maslene ploščice od Lush-a in tudi njihov losijon. Slednji se mi zdi malo drag za vsakodnevno uporabo po celem telesu. Na splošno imam večino kozmetike od Lush-a in sem čisto navdušenauser posted image

< Sporočilo je popravil Lethe -- 10.1.2013 9:05:04 >

clock-img

10.01.2013, 09:09

clock-img

LunaSonce

pencil-img

90

Pozdravljene!
Sicer sem iz sosednje teme (majčice), vendar imam rok konec maja in tako vsake toliko pokukam tudi k vam.
Ursonok - imela bi vprašanje zate, ker sem videla, da piješ koprivni čaj. Jaz sem včeraj na pregledu imela malo povišan krvni tlak - normano imam zelo nizkega, v nosečnosti (tudi v prvi nosečnosti) je mor ''normalen'' tlak okrog 120/70. No, včeraj sem imela 130/75 in mi je sestra rekla naj omejim vnos soli in maščob. Beljakovin v urinu k sreči ni, kri in urin sta super. Tako, da naj bi pazila le pri slanih jedeh oz. zelo malo ali nič soli. A koprivni čaj bi pomagal tudi pri tem...ker naj bi prečiščeval kri oz. organizem. Nekje pa sem brala da se ne priporoča, ker bi naj lahko povzročilo splav.(http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=2424)
No hvala za pomoč in vsem želim  lepo nosečnost še naprej.

clock-img

10.01.2013, 09:27

clock-img

ursonok

pencil-img

1354

Zdravo user posted image

Jaz sem budna že od 4h (Abel), vstala sem pa ob 5h, ker nisem mogla nazaj zaspat - bolel me je trebuh zaradi premastnih rib, ki sem jih jedla za večerjo user posted image
Zdajle sem že napol neprisebna, komaj čakam, da se zvalim v posteljo.

SonceLuna,
zanimivo, v Nemčiji imajo pa recimo vsi, ki se ukvarjajo z nosečnicami oziroma babištvom, na faksu obvezen tečaj iz homeopatije in zeliščarstva. Najpogostejše in najboljše zelišče, ki ga lahko pije nosečnica, je po njihovem kopriva. Uravnava tlak, čisti sečila, preprečuje zatekanje, je bogat vir železa in kalcija. Vpliv na "delovanje maternice" je zanemarljiv, nikakor pa ne more povzročiti splava.
Jaz jim kar verjamem, glede na to, da sem ga pila skozi celotno prejšnjo nosečnost, nisem imela nobenega vnetja sečil (v 1. nosečnosti sem bila zaradi tega trikrat na AB), nisem čisto nič zatekala, pritisk je bil učbeniški. Rodila sem 12 dni čez rok user posted image .
Če se pa bojiš, da se ti bo kaj hudega zgodilo, pa seveda raje ne pij - tudi psiha dela svoje ...

Po mnenju teh Nemcev je poleg koprive zelo priporočljiv še regrat (regratov čaj), malinovi listi, melisa in kamilica. Izogibali pa naj bi se rmana, mete, deljenolistne srčnice in grozdnate svetilke. Zadnjih dveh ne poznam. No, tudi če kdaj kaj od tega spiješ, ne boš splavila user posted image

Dobro, zdaj bo treba pa res pod kožo gledat ... DRžite se

clock-img

10.01.2013, 12:10

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

En lep pozdravčekuser posted image Zunaj je tak lep dan,da ga je škoda zabiti notri tako,da sem kar veliko zunaj in
posledično nič ne naredimuser posted image ampak mi danes tako paše....Edino kosilo se mi kuha(ričet)
Drug teden je pa sneg napovedan.......
A še kakšno dojke srbijo,mene za znoret bi se najrajši do krvi spraskala,pa nekako probamodmislit in gre....
Glavobol imam ponavadi,ko je kaka luna na vidiku,ker me male dve čist ožametauser posted image ampak mine,ko spijem vodo
ali pa takrat,ko je res siv-turoben dan in nizek pritisk je super kombinacija za glavobol....
Ma se mi zdi,da me v tej nosečnosti skoz kaj boli

Mojci....ta teden pa sigurno dobiš izvideuser posted image jaz pa tudi....
Ursonok...zanimajo me cene kiklic za 4 letnice,če boš kaj okoli hodila....
Ursika-ursi....kako kašelj
In ostale nosečke kako je kaj pri vas

clock-img

10.01.2013, 12:41

clock-img

ursonok

pencil-img

1354

Dobro jutro user posted image

Jaz sem oddrnjohala svoji dve urici in je precej bolje. Pa maznila dve pirini palačinki z marelično marmelado. Mmmm.

Glavobol
mene zelo malokrat boli glava, ko pa me, je pa to definitivno znak dehidracije. Spijem konkretno količino vode in je bolje.

Mi imamo pa skoz sonček user posted image . Ni pa preveč toplo zadnji teden ... Zjutraj malo nad ničlo, 2 stopinji, čez dan 10-14. No, saj bo bolje. Je pa fino obdobje zdaj, sem se včeraj v vrtcu pogovarjala - vseh osem je zdravih, morda kdo malo smrka, drugače pa ni panike.
Pa Abel ni najstarejši, je pa baje daleč največji. In najbolj lačen user posted image .

Drugače je pa tole obdobje v nosečnosti, tam od nekje 18. tedna pa do ... uf, ne vem, vsaj 32., res eno ne-nosečniško obdobje. Nobenih težav, problemov, samo rastoči trebuh. Otrokove teže se sploh še ne čuti, tako da lahko skakljaš okoli ... ker tam po 36. tednu na biti že kar kriza.
No, saj se ne pritožujem user posted image . Samo dolgčas je, ko imaš za kaj jamrati tukaj gor ...

clock-img

10.01.2013, 12:51

clock-img

sover

pencil-img

515

Lethe, tudi mene pestijo glavoboli in nekaj omotice. Zame je to precej netipično, dehidracija pa tudi ni vzrok, ker se nalivam kot žaba (drugače mi grozi vnetje mehurja). Mal sem šla zadnjič brskat po netu, pa mi tole diši po slabokrvnosti. Drug teden imam morfo in bom G še sproti vprašala, kako in kaj.

ursonok, tud pri nas ni sreče s spanjem zadnje dni. Mislim, da Lenartu poganja nova serija zob, ker je izjemno tečen in nekooperativen. Ponoči pa en kup jamranja in bujenja, čeprav običajno spi mirno in tiho celo noč. Drgač je pa naš tud malo Abelu podoben: najbolj ješč med vsemi user posted image  user posted image  user posted image  V vrtcu poje kosilo in potem čez dve uri doma spet kosilo user posted image  Se mi zdi, da ga non stop samo filam, pozna se pa nič posebej (11kg pri 77 cm).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem