Živijo,
mi smo danes super spali - Abelček je spal 11ur v kosu
. Tavelika sicer manj, a tudi ni bilo slabo. Jaz sem se pa zadnje par ur samo še premetavala v polsnu, ker me je ful lulat tiščalo, pa se mi ni dalo iti. S polnim mehurjem je pa tudi spanec bolj zanič
.
Ugotovili smo, da Abel za dobro in dolgo spanje potrebuje ogromno hrane (dvojno kosilo) čez dan + mora biti popolnoma zdrav + noben zob mu ne sme rasti. Zahteven človeček, a ne?
V vrtcu so rekli, da se mu sploh ne vidi, da ga cel mesec ni bilo - bil je noro dobre volje, režal se je ves čas, po zajtrku mu je toliko dogajalo, da ni hotel spat in je omagal šele po dvojnem kosilu, ob 12.30. Jaz sem ponj prišla malo pred tretjo in sem ga morala zbudit
.
No, ne bom prehitevala in nakladala o otrocih ... vrnimo se k nosečnosti
Pri nas vse ok. Tj. počutje.
Kreme
jaz sem si nabavila neko homeopatsko mazilo, firma Dr. Schlussler. Tabletke in mazilo št. 1 - Calcium Fluoratum D 6. Naj bi se mazal dvakrat na dan, ampak jaz sem lena, tako da se navadno le enkrat (po plavanju), če pa ne grem plavat, pa še to ne
.
Zdaj imam po dveh nosečnosti le dve minimalni strijici na obeh straneh trebuha, a se ju sploh ne opazi. Moj pravi, da jih sploh ni, a jaz jih vidim :)
Drugače imam pa karitejevo maslo s šipkovim oljem. Tudi ok. Zdaj jo uporabljam predvsem za obraz.
Ursika,
torte dela moj, tako da ti težko napišem kak recept. Tule ti nalepim še našo zadnjo specialiteto, "raw cheese cake" (seveda brez mleka, skute itd.). Recept je baje našel na you tubu. Torta je ZAKON, ampak je ful nasitna, jaz sem včeraj pojedla tri kose in sem imela toliko energije, da sem 60 minut plavala ko nora. No, pa še malo me je trebuh bolel zraven. Pa mozolji so se mi spustili (verjetno zaradi preobilja orehov)
. Se bom danes skušala ustaviti pri dveh kosih
Drugače že pridno delam, čakam, da se vrne moj (je peljal otročad v vrtec in šel mene naročit na pregled konec meseca - priden, a ne?
), potem pa zajtrk + Odmevi (vidim, da se je začelo nekaj protikorupcijskega dogajat, kar zanimivo
).
Bodite v cvetju!