Zdravo!
Saša33
ja, še vegetiram tukaj, nisem preveč ok, v psihičnem smislu, težko se mi je sprijaznit z vsem tem, sploh glede na prihodnost, finance in ostalo. Zanimivo, eni imamo dovolj 2 otroka, pa kar nekaj zanosimo, še preden dobro seksnemo, in je z nosečnostjo vse ok, drugi se pa trudijo leta in leta, gredo na umetne, nekaj splavljajo brezveze ... Narobe svet. Kdo bi to razumel.
Saj me tolažijo, sploh ljudje, ki se jim je zgodilo podobno, a situacije so različne, midva vendarle nimava rednih služb, jaz nimam porodnišk itd., poleg tega je zdaj še kriza in bo dela res občutno manj
. Skratka, ni rožnato. Jokam precej, a ne pomaga kaj dosti
Slabo mi je še vedno, zadnjič sem celo bruhala. Čez pol ure grem na akupunkturo, druga seansa. BI pa lagala, če ne bi priznala, da je od prve seanse naprej občutno bolje. NI mi treba celega dne preležat v zatemnjeni sobi, lahko delam. Upam, da bo šlo samo še na bolje.
Abelček
je čisto zmešan. Puza že dolgo, kot nek gverilec se vleče po celem stanovanju, raziskuje na polno. Če mu kako stvar vzameš, se totalno razhudi, dere se kot jeshar. Enako ponoči ... Spet je namreč začel jest sredi noči
. Ob 2h ali 3h se zbudi in vmes, ko moj pripravlja flašo, se dere ko zmešan, pomoje zbudi pol bloka
. Smo ga probali "odvajati" in mu kakšno uro nisva dala za jest, pa se je drl tako, da smo mislili, da bo počil. Brca, zvija se in sploh. NI šans. Lakota je lakota.
Ne morem verjet, kakšna razlika v primerjavi s sestrico. Ta je nehala jest ponoči pri dveh mesecih in tako je ostalo. Ah, ti fantki ...
Nosečnost
Povedala še nisva nikomur s familije. Parim kolegom smo pojokcali, to je pa vse. Ne vem, kdaj naj povem, do UZ-ja je še cel mesec.
Nuhalna
Tu je nuhalna + hormonski test iz krvi zastonj. Tako da ga pač grem delat. Čeprav sem malo skeptična. V prvi nosečnosti smo ga tudi delali (na Poljskem), pa so nas klicali na dom, češ da imamo Downa in vse to. Sem letela k dohtarju, zahtevala izvide, ki mi jih najprej niso hotli dat. KO sem jih končno dobila, vidim, da je tveganje 1: 20 000!!! Seveda je izvide "bral" nek internist, ki nima pojma, mislil je, da čim večja ko je števila (20 000), tem več je možnosti za bolezen. Kreten.
Slabo je meni cel dan. Najhuje se mi je ukvarjat z otroki ali drugimi ljudmi. Sama sem še lahko nekako, pa delam in to. Ampak pogovarjat se, interakcija ... Nimam energije sploh. Pa v avtu mi je svinjsko slabo
. Danes sem dopolnila šele 8. teden. Kaj šele bo.
Trebuh
to je moja tretja N, 7 mesecev po porodu, pa nimam kakšnega velikega trebuha. NI raven, kot nikoli ni bil (posledica pitja piva
) , ni pa nič večji. Isto kot prej. Tudi kg in vse je enako - 168cm, 50-51kg.
Le športam manj, ker mi je slabo in ker nimam časa
. To mi ni všeč. V drugi nosečnosti sem ful plavala, vsak drug dan po eno uro, počutila sem se super, porod ekspresen, po porodu sem pa zelo kmalu zgledala tako kot prej. Tudi zdaj bi rada, da bi bilo tako.
NIč, letim na akupunkturo.
Lp