IZVIRNO SPOROČILO: črtica1
Giotti katerega mutsya pa imate? Meni je vsec 4rider..kje ste ga kupili?gledam po ebayu in amazonu pa so se drazji..mene moti k ni 3kolesnik..premisnla se bom se preveckrat..casa je pa tut prevec.
Urban rider. Pa zdaj bi kupila 4 rider, ker res ne rabiš štiri tako velika kolesa. Mi smo ga naročili direkt pri njih, torej iz nizozemske tovarne. Se ne da tako simple, da kar klikneš, pa kupiš, ampak smo jim pisali, da bi radi kupili, potem so pa napisali, kako lahko to naredimo...
Mi imamo polota, pa gre komot v prtljažnik, samo kolesa moraš dat dol, kar pa se tudi naredi zelo enostavno. Mali je to pri enem letu že pogruntal in potem je dajal sam kolesa gor in dol ter tudi v prtljažnik
Drugače so pa tri kolesniki dosti manj stabilni, tako da za naju, ker sva malo obsedena z varnostjo, tri kolesniki sploh niso prišli v upoštev. Ampak vsak ima pač svoje prioritete. Men so itak dosti mimo te vozički, sama plastika, tako cheap se mi vsi zdijo, ne vem, no.
Ti kar v miru premisli, ja, časa imaš dovolj. Prve tri mesece je sploh fino, če je otrok čimveč pri tebi, da ga praktično skoz nosiš. Močno potrebujejo stik s kožo in varnost. Ni mi simpatičen dojenček v košari v vozičku in z dudo v ustih, tako odtujen se mi zdi... Dojenček sodi k mamici in z zizo v ustih
Lep dan vsem.
< Sporočilo je popravil giotti -- 18.10.2012 13:55:12 >