WOW, 20 kg!? Če bi se jaz zredila za 20 kg po mojih hormonskih tabletah, bi imela okoli 90kg, kar je pa za mojih bogih 163 cm čisto preveč!
Jaz sem pa bila včasih športnica (vsak dan aktivna od pon. do ned., tako da sem bila precej čvrsta, ne pa takšen žele kot sem zdaj

) in zelooooo rada (dobro in veliko) jem, ko pa sem nehala toliko športat se nisem omejila pri hrani in smo v dobrih 3h letih naložili 10 kg, potem pa še s hormonskimi tabletami dodatnih 5-7kg. V bistvu mi je uspelo iz športnice narediti največjega lenuha. KATASTROFA!

No, zdaj se počasi vračam, hodim na sprehode vsak dan, ni mi težko it na kakšen daljši pohod (letos sem osvojila 2000-aka), doma delam ene vaje za trebušnjake - take plesne

pa na skupinsko vadbo hodim, tako da aktivnosti je veliko, ampak lahko bi jih bilo še več! Hrana pa... Ful sem zmanjšala vnos OH, veliko jem lahko prebavljive hrane, torej veliko sadja in zelenjave, ne jem po 18.00 uri ipd. Recimo včasih sem zraven sarme pojedla 2-3 kosa kruha, zdaj ga sploh ne jem več zraven takih jedi. V bistvu kruh in OH pri meni pridejo v upoštev le za zajtrk pa minimalno pri kosilu, če pač res ne gre brez (recimo polnozrnati špageti s haše omako).
LS, če me prime, da bi se zopet zapustila, te takoj kontaktiram!